lütfen bakarmisiniz..

elnuray

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
132
13
13
Öncelikle merhaba herkese.ben 4 yıllık evliyim polikistikover hastayım ilk hamileligim klomen ve serephona adlı ilaçları 3 ay kullanarak kaldim.suan ikinci çocuğu istiyorum acele etmemin nedeni ilerde zor olması hastalığından dolayı.simdi ben 4 aydır tekrar ilaç tedavisi görüyorum ve femara adlı ilaç kullandım ve hiçbir sonuç alamadım yumurtalarim iyi gelişiyor catliyor lakin gebe kalamiyorum.bu 4. Ayim tekrar femara kullandım ama 12.ci günü kontrole gidemedim.ama belirli günlerde ilişki yasadik.ama 19 gundir adet hala olmadım yüzde yüz hamileyim dedim çünkü bu ilaç yumurtayı catlattigi için adet oluyorum düzenli.kan testi yaptım 3 gün önce sonuç negatif.doktoruma gittim ultrasona girdim ve herhangi bir sorun yok yumurtan çatlamış dedi.ama gebe değilim eğer yumurtam catladiysa neden adet olmadım yada adet olmadiysam neden hamile değilim.doktorumda anlam veremedi böyle birşey yaşayan oldumu.sebebini bilen varmı geç döllenme bile olduysa şimdiye kadar çıkması lazımdı bilmiyom.

Hayır öyle illa olmayacak diye bir stres yazamadim.yumurtam çatlamış ama adet olmadim

isimsiz olursa cok sevinirim rica etsem sorarmisiniz benim adetime 4 gun varken test ysptim kan testi negatif cikti birde gecen ayda yaptim yine ayni deger cikti peki neden degismiyo kan değerim 0.100 cikmisti ayrica boyle olup sonradan hamile oldugunu ogrenen oldumu ama butun hamilelik belirtileri var sanki

Back
X