Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım o oluyor kanama falan yoksa sorun olmaz bebek yerleşiyor normal o agrilar strese girmeeArkadaşlar sata göre 4+2 hamileyim ama hem çok fazla gaz sancısı hem de adet ağrıları çekiyorum normal mi?
Kanama falan yok çok şükür canım sadece çok gaz var ara ara da kasık bel ve bacak ağrım oluyor keseyi bir görsem rahatlicamCanım o oluyor kanama falan yoksa sorun olmaz bebek yerleşiyor normal o agrilar strese girme
Canım o bende de oluyor korkma dıycem ama insan bir kere düşük yapınca her sey den korkuyor ben de 3 ay önce bir düşüğüm oldu sanki ufacık bir şey olsa bebeğim benden gidecek gıbı hissediyorum inşallah bu bebeklerımız bızı bırakmaz canımKanama falan yok çok şükür canım sadece çok gaz var ara ara da kasık bel ve bacak ağrım oluyor keseyi bir görsem rahatlicam![]()
Benim bala var o regl agrilari. OluoKanama falan yok çok şükür canım sadece çok gaz var ara ara da kasık bel ve bacak ağrım oluyor keseyi bir görsem rahatlicam![]()
İnşallah canım inşallahCanım o bende de oluyor korkma dıycem ama insan bir kere düşük yapınca her sey den korkuyor ben de 3 ay önce bir düşüğüm oldu sanki ufacık bir şey olsa bebeğim benden gidecek gıbı hissediyorum inşallah bu bebeklerımız bızı bırakmaz canım![]()
Çok normal canım. Ben hala adet döneminde adet sancısı çekiyorum bir de üstüne senin bebeğin şuanda rahim duvarına tutunmaya çalışıyoreArkadaşlar sata göre 4+2 hamileyim ama hem çok fazla gaz sancısı hem de adet ağrıları çekiyorum normal mi?
Çok sağolun içimi rahatlattınızÇok normal canım. Ben hala adet döneminde adet sancısı çekiyorum bir de üstüne senin bebeğin şuanda rahim duvarına tutunmaya çalışıyor
Dünyadaki en normal şeylerden birieArkadaşlar sata göre 4+2 hamileyim ama hem çok fazla gaz sancısı hem de adet ağrıları çekiyorum normal mi?
Valla iyi ki varsınız içimi rahatlattınızDünyadaki en normal şeylerden biri
Kanama yok çok şükür teşekkür ederimRahim dogal olarak genislemeye basliyor o yuzden gaz ve adet sancisi gibi agrilarin plucaktir kanama olursa ki olmasın hemen doktorunu ara o onemli
Ben o dönem düşük yaptığımı düşünmüştüm . Yoksa niye bu kadar ağrılı sancılı olsun demiştim kendime ama meleğim şimdi içimde bana tekmeler atıyo. Rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahValla iyi ki varsınız içimi rahatlattınız ☺![]()
Amin inşallahBen o dönem düşük yaptığımı düşünmüştüm . Yoksa niye bu kadar ağrılı sancılı olsun demiştim kendime ama meleğim şimdi içimde bana tekmeler atıyo. Rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Doktor bana gazin normalden fazla olmasi iyi bisey. Hamilelik yapiyor demisti.Kanama yok çok şükür teşekkür ederim![]()
Benim de bugün belim ağrıyor baya bol bol dinlenmek lazımŞuan 6 hafta oldum acayip bir bel ağrısı var aynı söylediğiniz gibi ara ara kasığıma ağrılar giriyor. Sanki heran adet olacakmışım gibi. Ödüm kopuyor. Bende biraz rahatladım.