Merhaba kızlar. Öncelikle bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Çarşamba gününden bu yana çok fena ishal oldum. Halsizlik,vücut ağrısı vs geçti ama ishalim henüz tam geçti sayılmaz. Evet günde 2 kere dışkılıyorum ancak henüz normal seviyede değil. Zaten ishal ve biraz dışında şikayetim kalmadı. Umarım ishalim de düzelir. Gelelim konuya… Bu süreçte 3 ayrı ishal ilacı, ağrı kesici, soğuk algınlığı ilacı kullandım. Ve ayrıca 1 aydır hali hazırda kullandığım 2 ayrı antidepresan ilacım da var. Bugün idrar sonrası kahverengi açık pembe kanamam oldu. Peçeteye silindiğimde gördüm. Ped kullanmama gerek yoktu çünkü sadece idrar sonrası oldu ve çamaşırı kirletecek kadar çok değildi. Az önce idrara çıktım ve hafif kahverengi akıntı vardı yine. Adetime 10 gün var. Yumurtlama dönemindeyim şu an. Normalde adetim düzenlidir. Her ay 3-4 gün erken olurum. Yalnızca geçen ay antidepresana başlamamla birlikte ilk kez 7 gün erken oldum. Ara kanama daha önce yaşamadım. Kullandığım ilaçlarla bir ilgisi olabilir mi? Evham yaptım açıkçası. Yarın doktora gideceğim ancak önceden yaşayan var mı, öğrenmek istedim. Korktum kızlar. İlaçlardan dolayı mı acaba? Çok ilaç kullandım son 1 haftadır. Bu arada korkudan gidip betahcg yaptırdım,gebe değilim.