LÜTFEN BAKIN BETA HCG

yagmurgl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
8
-1
1
26
merhabalar beta hcg testi vermek istiyorum ama daha önce hiç vermediğim için sizlerden bilgi almak istiyorum kadın doğum uzmanından randevu alıp ondan beta hcg testi istediğimi söylemem mi lazım yoksa direkt danışma kısmında beta hcg testi yaptırmak istiyorum mu demem lazım lütfen yardımcı olun

Eğer özel hastane ise direk hcg diyebilirsiniz danışmaya. fakat devlet hastanesi ise kadın doğum doktorundan gıdıp ıstemenız gerekır

Eğer özel hastane ise direk hcg diyebilirsiniz danışmaya. fakat devlet hastanesi ise kadın doğum doktorundan gıdıp ıstemenız gerekır
peki herhangi bi sağlık ocağında verebilir miyim ve herhangi bir ğcret oluyor mu devlette biliyor musunuz çok teşekkür ederim bu arada

devlette,saglik ocaginda ucret almazlar ama muayene olup yaptirmaniz lazim. ama ozel hastane ise direk danismadan yaptirabilirsiniz ucretli olarak

Cok pahali bir test degil istersen ozelde yaptir sonuclar daha cabuk cikiyor. Ama ozelde yada saglik ocagindan yaptircaksan yarin sabah erken gidip kan vermen gerekiyor ve sonuc ertesigun cikiyor. Insallah gonlunce olur l.

Ozel poliklinikte ben 150 yl ye yaptirmistim sekretere beta hcg baktirmak istiyorum dersiniz yada saglik ocagina yarin sabah saat 10 a kadar godebilirsiniz

peki herhangi bi sağlık ocağında verebilir miyim ve herhangi bir ğcret oluyor mu devlette biliyor musunuz çok teşekkür ederim bu arada
ne demek.. evet sağlık ocagında gıdıp kan verebılırsınız aıle hekiminizden. devlet hastanelerinde ve aile hekimlerinde sgknız var ise ücretsiz özelllerde ücretli.. yalnız sağlık ocağı aynı gün sonuç çıkarmıyor

Back
X