Lütfen Bakın :( Bileciği bilen giden ?

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Bir plan yaptim sevgilimin haberi yok şöyle yarın kendi memleketimize yakinbir yere gidip dolasalim diye gunu birlik arastirdim bize uygun bilecik var tek..
Otobusle gidicez zaten merkezde neler var neler yapilabilir nereleri gezilir her turlu yardima ihtiyacim var..
dogal ve tarihi yerlerine baktim cok guzel ama burlara arabayla mi gidilir merkeze yakınlar mi bilmiyorum .s

Ben bileciğin yakın bi ilçesinde büyüdüm. Esimle evlenmedrn önce buluştuğumuzda bileciğe giderdik hep. Arabanız olsa daha rahat edersiniz. Pek gezilecek bi yeri yok. biz buluştuğumuzda hava güzelse kent ormanıda piknik yapıyorduk. Soğuksa genelde kafede filan takılıyorduk.
Tabi 5 sene öncesiydi şimdi belki daha fazla aeçenek vardır.

Evet araba olmamasi kotu bende baktim netten dogal guzellikleri var ama orlar merkeze uzak biraz sanirim ?

bilecikte gezilecek bir yer yok ki.
yaz olsa, araba olsa köylere gidilebilir. enteresan köyler var, terkedilmiş, hikayeleri ilginizi çekebilir.
ama kışın bilemedim ben de.

bu arada çok uzun yıllardır gitmiyorum da.

Bilecigin gezilecek uc yeri var. Park orman. Golet. Ve edabali turbemiz. Hem eskisehire yakin hemde sakin bir yer tabiki kalabaliktan uzak rahah. Bol bol konusacak vaktiniz olur.

Valla Bilecik'e üç kere gittim üçünde de bir tek Şeyh Edebaliye götürüldüm pek bir yer yok oralarda ama yanlış bir tercih gibi geldi bana.

Bilecik te gezilecek hiiç bir yer yok.. Hatta Bilecikte oturan yakınlarım sıkıntıdan Eskişehir e gideler hafta sonları.. 1-2 tane kafe pastane ayarında yer var, ama bu mevsimde sıkıcılığı 10 kat fazladır..

Domaniçe gitsene ılıcaksu var orda balık yersiniz ben çok sevmiştim orayi bilecikte pek gezilecek yer olmaz kış zamannda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…