LÜTFEN BAKIN Eş seçimi ve kendimle savaşım

seven erkek sevdiğiyle beklemeden evleniyor
pantolondu tayindi vırttı zırttı uzatmıyor
boşanmasına çocuğu olmasına takmıyor
evlilik aşk işleri öyle uzun uzun plana programa bakmıyoru anlayabilirsiniz
9 senedir orada. 9 senedir arkadaş. Hemen evlenmedi. Evlenecek olsa beni niye bekledi. Kafamı karıştıran o. Seven erkeğin neler yapabileceğini ben de biliyorum da işte.

]

Ben sevmedim zaten de bu kafayla sizi sevecek adamı da zor bulursunuz. Sinir bozucu bir enerjiniz var. Etrafınızdaki herkesi iter bu. Dediğim gibi iletişim becerilerinizi geliştirmeniz gerekiyor acilen. Bu şekilde olmaz.

Ay sevmezsen sevme sen kimsin de senin sevip sevmemen konu sahibini ilgilendirsin? .
Sen kendi insani yönlerini geliştir ve kendi enerjine bak.

9 senedir orada. 9 senedir arkadaş. Hemen evlenmedi. Evlenecek olsa beni niye bekledi. Kafamı karıştıran o. Seven erkeğin neler yapabileceğini ben de biliyorum da işte.
ailesi istemiyordu büyük ihtimalle
işte sizin istediğinizi yaptım olmadı dedi sonunda kendi yoluna gitti
zaten işi gücü eğitimi yerinde insanların bir yaştan sonra beklemesi saçma
ordan kıllanmalıydınız
muhafazakar diyorsunuz evine kadın giriyor,üstelik anahtarı bile var
benim anahtarım anne babamda kardeşlerimde bile yok
adam tüm alarmları vermiş ama görmek istememişsiniz

Konu sahibi üzüldüm size
Adam baştan falso sizin de kriterleriniz olsun. Siz de muhafazakarsanız daha önce ilişki yaşamamış birini istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Kendi kriterlerinizden neden taviz verdiniz. O adam sizi layık değildi kesinlikle.
Betüle aşıkmış ama mantık aile olarak siz daha uygundunuz baya çabalamış ama olmamış iyiki de olmamış. Böyle ailesinin bulduğuyla evlenen çok var sadaka verin bu adamdan kurtulmuşsunuz.
Bence siz de sevmiyordunuz tecrübesizlikten boşluktan baskıdan evlenmek istediniz. Karşınıza sizin gibi biri çıkar umarımm

Back
X