Lütfen bakın Hamile miyim?

1Annakarenina

🕊️🕊️
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
728
424
33
Bir buçuk yıldır istiyorum tedavi gördüğüm halde olmamıştı ve her tedavi sonrasi idrar testi yaptım T çizgisi bembeyazdı.
Yumurtlamadan sonraki 13. Günüm var dimi kızlar?
IMG_20231119_084628.webp

Erken gebelik testinde ilk idrar olması gerekiyor mu? Ah, inşallah vardır🤲
Varsa her türlü çıkar canım hatta bundan daha koyu çıkar kaset test genelde adet gecikmesinde sonuç veriyor yahut evde ovulasyon testi varsa onda da çıkar

Pozitif görünüyor evet 😍 Yarın pazartesi zaten acili çok meşgul etmeyin bana soracak olursanız yarın sağlık ocağına kan verebilirsiniz, hem de yarın ilk idrarla varsa bi test daha yaparsınız garanti olur.

Pozitif görünüyor evet 😍 Yarın pazartesi zaten acili çok meşgul etmeyin bana soracak olursanız yarın sağlık ocağına kan verebilirsiniz, hem de yarın ilk idrarla varsa bi test daha yaparsınız garanti olur.
Ya bende ikinci çizgiyi görünce kalbim yerinden çıkacaktı sanki 😍 Küçük bir ilçede yaşıyorum acil genelde boş oluyor sağ olsunlar beta baktırmak isteyince geri çevirmiyorlar 😊 şimdi kan verdim sonuç bekliyorum

Ya bende ikinci çizgiyi görünce kalbim yerinden çıkacaktı sanki 😍 Küçük bir ilçede yaşıyorum acil genelde boş oluyor sağ olsunlar beta baktırmak isteyince geri çevirmiyorlar 😊 şimdi kan verdim sonuç bekliyorum
Sonucu yazsarmisin merak ettik inşallah Rabbım yüzünü guldursun:)

Söylemediler canım. Daha önce de kan vermiştim hatırladığım kadarıyla 25 ve üzeri pozitif diyorlar. Doktor regl olmazsan yine gel bakalım dedi
Burda beş ve üzerini pozitif alıyorlar kaçıncı günün bugün başka bir test daha denesene.

Back
X