- Konu Sahibi 1Annakarenina
İnşallah hayırlısı ile Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın adet olacakmışım gibi kasıklarimda ağrı var ama ümitlenmek de istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnnn inşallahİnşallah hayırlısı ile Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın adet olacakmışım gibi kasıklarimda ağrı var ama ümitlenmek de istemiyorum
Yumurtlama gününden itibaren aşırı göğüs ağrısı (adet olacağım zamandan çok daha şiddetli) bununla birlikte meme ucu ve çevresi ağrısı. Onun dışında PMS ile aynıBaşka herhangi bir belirtiniz var mıydı acaba
Bende de böyle oldu)) adetim gecikmemişdi adetin günü geçsin daha belirgin olacakŞimdi prodoctor ile test yaptım. Yine silik çizgi ama daha belirgin düne göre. Sence nasıl ?
Güzel artış :)P Puffykus B Butterfly193sprngg M Meral 58
Aysebyrk D denizperisii
akrepmio Eki Görüntüle 3340654
Sabah verdiğim beta. Çarşamba da 141 çıkmıştı:)
Gayet iyi maşallahP Puffykus B Butterfly193sprngg M Meral 58
Aysebyrk D denizperisii
Rabbim güzel haber almayı nasip etsinGayet iyi maşallahsağlıkla kucağına al inşallah bize de dua et tedaviye başladık bu ay
Pek mümkün olmuyor ama deniyorum yine de Allah razı olsunRabbim güzel haber almayı nasip etsinsizden ricam stres yapmayın lütfen
![]()
Canım çok mutlu oldum Allahım nazarlardan saklasın. Sağlıcakla al bebişini kucağına. Hayırlı bir evlat olsun inşallahP Puffykus B Butterfly193sprngg M Meral 58
Aysebyrk D denizperisii
Çok güzel artmıs kuzum 1 haftaya kadar keseyide görürsünP Puffykus B Butterfly193sprngg M Meral 58
Aysebyrk D denizperisii