Akıntım olmadı adet öncesi ama adetten önce uyku halim çok vardı, inşallah vardır bebiş
Bnim de ovu 3 haziran insaAllah vardir, ama bnim sapsari kokusuz akintim oldu. dr mfk dollenmeden snra ortalama 7 gun sonra yerlesiyormis rahme diyorduSelamlar bayanlar bayramınız mübarek olsun,
Son adet tarihim 16 Mayıs, döngülerim genelde 35-38 gün arası. PCOS görünümüm var ama hormonlarım normal. Bu ay İnozıfol gibi desteklere başladım ve uygulamaya göre yumurtlama dönemim 2 Haziran civarına denk geliyor. Eşimle de o günlerde sık sık ilişki yaşadık.
Bugün kahverengimsi, sümüksü bir akıntım oldu ve hâlâ geliyor. Sağ kasığımda batmalar var, ayrıca hafif bulantı ve uyku hali yaşıyorum. Akıntı yerleşme belirtisine çok benziyor ama emin olamıyorum.
2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım, o yüzden bu belirtiler beni hem umutlandırıyor hem de korkutuyor.
Benim gibi bu tarz belirtilerle gebelik yaşayan oldu mu? Reglime daha çok var, bu akıntı sizce ne olabilir?
Valla canım inşallah vardır, yani oluruna bırakayım zaten her şeyi deneyimledim olursa olurum diyorum her ay başka bir durum çıkıyor ortayaBnim de ovu 3 haziran insaAllah vardir, ama bnim sapsari kokusuz akintim oldu. dr mfk dollenmeden snra ortalama 7 gun sonra yerlesiyormis rahme diyordu
Benimde aynı gün ve aynı akıntı mevcut inşallah güzel haber alırızBnim de ovu 3 haziran insaAllah vardir, ama bnim sapsari kokusuz akintim oldu. dr mfk dollenmeden snra ortalama 7 gun sonra yerlesiyormis rahme diyordu
Ay insaallah ya bide agriliydi sonra gecti. Bnim adetim 8 gun gecti, ovulasyon hic beklemedigim anda ôldu 19mayis olmasi lazimken 3 haziran pic gordum tek umudum once veya sonrasi iliski lerden hamile kalmakBenimde aynı gün ve aynı akıntı mevcut inşallah güzel haber alırız
Bende de aynısı 26 mayıs da usg de bi yumurta vardı dr değerlendir dedi ama pik görememiştim 3 haziranda pik gördüm tabi bende pcos varAy insaallah ya bide agriliydi sonra gecti. Bnim adetim 8 gun gecti, ovulasyon hic beklemedigim anda ôldu 19mayis olmasi lazimken 3 haziran pic gordum tek umudum once veya sonrasi iliski lerden hamile kalmak
19’ mayis ayni iki tane yumurta gordu ama akinti vs gormedim, snra akintim vardi 3 haziran kopkoyu cizgi ovu test cikti ay heyczn yaptm . 12 si randevum var bakalim. Snin. Kac gun gecikme varBende de aynısı 26 mayıs da usg de bi yumurta vardı dr değerlendir dedi ama pik görememiştim 3 haziranda pik gördüm tabi bende pcos var
Benim gecikmem yok 13 mayıs sat genelde 35 güne oluyorum 15 inde olmam lazım beklemedeyim ama hiç belirtim yok19’ mayis ayni iki tane yumurta gordu ama akinti vs gormedim, snra akintim vardi 3 haziran kopkoyu cizgi ovu test cikti ay heyczn yaptm . 12 si randevum var bakalim. Snin. Kac gun gecikme var
Daha erken belirtiBenim gecikmem yok 13 mayıs sat genelde 35 güne oluyorum 15 inde olmam lazım beklemedeyim ama hiç belirtim yok
Nasıl yani 10uncu gün ben pek anlamadımDaha erken belirti
Olmasi icin. 10 uncu gun itibaren positif gorebilirmisiz
Yumurtalamadn sonra 10 uncu gun yada supeli iliskidenNasıl yani 10uncu gün ben pek anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?