• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakin- kahverengi akıntı

reyhan__

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
120
22
13
24
Selamlar bayanlar bayramınız mübarek olsun,
Son adet tarihim 16 Mayıs, döngülerim genelde 35-38 gün arası. PCOS görünümüm var ama hormonlarım normal. Bu ay İnozıfol gibi desteklere başladım ve uygulamaya göre yumurtlama dönemim 2 Haziran civarına denk geliyor. Eşimle de o günlerde sık sık ilişki yaşadık.

Bugün kahverengimsi, sümüksü bir akıntım oldu ve hâlâ geliyor. Sağ kasığımda batmalar var, ayrıca hafif bulantı ve uyku hali yaşıyorum. Akıntı yerleşme belirtisine çok benziyor ama emin olamıyorum.

2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım, o yüzden bu belirtiler beni hem umutlandırıyor hem de korkutuyor.

Benim gibi bu tarz belirtilerle gebelik yaşayan oldu mu? Reglime daha çok var, bu akıntı sizce ne olabilir?

Akıntım olmadı adet öncesi ama adetten önce uyku halim çok vardı, inşallah vardır bebiş 🌸

İnsallah canım, benim kimyasal da bacaklarımda ağrı uyku hali vs vardı ve çok az pembe akıntım olmuştu şimdi daha gerçekten 1 haftadan fazla var regla yine aynı şeyler yaşıyorum jnsallah vardır. Allah sana da bağışlasın evladını inşallah ❤️
Akıntım olmadı adet öncesi ama adetten önce uyku halim çok vardı, inşallah vardır bebiş 🌸

Selamlar bayanlar bayramınız mübarek olsun,
Son adet tarihim 16 Mayıs, döngülerim genelde 35-38 gün arası. PCOS görünümüm var ama hormonlarım normal. Bu ay İnozıfol gibi desteklere başladım ve uygulamaya göre yumurtlama dönemim 2 Haziran civarına denk geliyor. Eşimle de o günlerde sık sık ilişki yaşadık.

Bugün kahverengimsi, sümüksü bir akıntım oldu ve hâlâ geliyor. Sağ kasığımda batmalar var, ayrıca hafif bulantı ve uyku hali yaşıyorum. Akıntı yerleşme belirtisine çok benziyor ama emin olamıyorum.

2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım, o yüzden bu belirtiler beni hem umutlandırıyor hem de korkutuyor.

Benim gibi bu tarz belirtilerle gebelik yaşayan oldu mu? Reglime daha çok var, bu akıntı sizce ne olabilir?
Bnim de ovu 3 haziran insaAllah vardir, ama bnim sapsari kokusuz akintim oldu. dr mfk dollenmeden snra ortalama 7 gun sonra yerlesiyormis rahme diyordu

Bnim de ovu 3 haziran insaAllah vardir, ama bnim sapsari kokusuz akintim oldu. dr mfk dollenmeden snra ortalama 7 gun sonra yerlesiyormis rahme diyordu
Valla canım inşallah vardır, yani oluruna bırakayım zaten her şeyi deneyimledim olursa olurum diyorum her ay başka bir durum çıkıyor ortaya 😂

Kizlar şuan hala devam ediyor, günlük ped takıyorum yani bir tanesini dopdolu diyemem ama doldurur önce kahverengi sonra baya açık pembe geldi afedersiniz idrarımı yaoarken de damlıyor ama gerçekten az. Yani öyle parlak bir kan veya regl kokusu yok ama yerleşme kanaması mesela lekelenme diyorlar öyle de değil lekelenme de var miktarı da iki üç damla değil. Regl ağrısı falan da yok. Reglima zaten daha neredeyse 10 gün var. Valla içim içimi yiyor ya kötü bir şeyse diye. Bilen eden varsa mesajınızı bekliyorum.

Benimde aynı gün ve aynı akıntı mevcut inşallah güzel haber alırız
Ay insaallah ya bide agriliydi sonra gecti. Bnim adetim 8 gun gecti, ovulasyon hic beklemedigim anda ôldu 19mayis olmasi lazimken 3 haziran pic gordum tek umudum once veya sonrasi iliski lerden hamile kalmak

Ay insaallah ya bide agriliydi sonra gecti. Bnim adetim 8 gun gecti, ovulasyon hic beklemedigim anda ôldu 19mayis olmasi lazimken 3 haziran pic gordum tek umudum once veya sonrasi iliski lerden hamile kalmak
Bende de aynısı 26 mayıs da usg de bi yumurta vardı dr değerlendir dedi ama pik görememiştim 3 haziranda pik gördüm tabi bende pcos var

Bende de aynısı 26 mayıs da usg de bi yumurta vardı dr değerlendir dedi ama pik görememiştim 3 haziranda pik gördüm tabi bende pcos var
19’ mayis ayni iki tane yumurta gordu ama akinti vs gormedim, snra akintim vardi 3 haziran kopkoyu cizgi ovu test cikti ay heyczn yaptm . 12 si randevum var bakalim. Snin. Kac gun gecikme var

19’ mayis ayni iki tane yumurta gordu ama akinti vs gormedim, snra akintim vardi 3 haziran kopkoyu cizgi ovu test cikti ay heyczn yaptm . 12 si randevum var bakalim. Snin. Kac gun gecikme var
Benim gecikmem yok 13 mayıs sat genelde 35 güne oluyorum 15 inde olmam lazım beklemedeyim ama hiç belirtim yok

İnşallah o kadar çok negatif gördüm ki zaten bu ay regl günümü bekleyeceğim isteyen herkese nasip etsin Rabbim

Back
X