LÜTFEN BAKIN KIZLAR ERKEK ARKADAŞIMIN İLGİSİZLİĞİ

mertix

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
234
54
18
37
Kızlarr sizi çok özledimm .. uzun zamandır yazmıyordum buraya..çünkü hayatımda yazmaya dair bir gelişme olmadı yıllarca..Ama şuan bana göre can sıkıcı bir derdim var.. Yıllarca sevgilim yoktu sonunda biriyle tanıştım ve 6aydır devam eden bir ilişkim var..İlk günlerimiz öylesine büyülüydü ki size anlatamam,ilgisi şefkati,masumlugu,içten oluşu..bir anda cok sevdik birbrmizi ..Bazen düşünüyordum Aytaçla kavga eder miyiz acaba bu kadar mükemmel bir erkek olamaz bi kzıın isteyeceği hersey onda vardı bana göre...Ve büyü bozuldu gerçek ilşkiye merhaba dedik..Son 2aydır ufak tefek ama cidden ilişkimizi yıpratacak kavgalarımız oluyor..Ben sevdiğimi cok fazla belli etmiş olmaylıyım ki o kendini geri cekti...:( Canım yanıyor...tam olarak bu...Yalnız kalamıyoruz süreklü arkadas ortamıyla takılıyoruz bunu sorun ettiğimde yine başlama Merve diye bağırıyor bana..sürekli yakın arkdası var onların evindeyiz ve orada evli cifler gibi erkekler bi koltukta kadınlar bi koltukta onlar tavla oynuyor biz sohbet ediyoruz falan...ancak arabaya bindiğimizde öpüp sarılabiliyorum..Sanırım benim yanımda cok fazla eğlenmiyor,sürekli kalabalık ortamlar sürekli onlarla takılmak istiyor:( Sizce ne yapmalıyım

Aytaç ile hiç birlikte zaman gecirmiyor musunuz?
Hep mi böyle son zamanlarda?
Öyleyse Merve ;Aytaç ile konuşma zamanın gelmiş.
Niye açık açık ona sormuyorsun?
Doğru cevaplar burda değil orda emin ol...

Ayril.
Daha çok yenisiniz,simdi böyleyse ileriyi dusunemiyorum

Sohbet edeceğiniz ortak konular hobiler filan oturmamıştır daha. Ya da kalabalık seven bi insandır filan diycem de bunların bi önemi yok. daha altı aylık ilişkide yine başlama Merve diye bağıran adamı defet gitsin. Gece gece gıcık oldum adama

Bence sende kendini çek bi süre sonucta daha bir yılınız bile olmadan ilgisizliğe baslıyoraa. onun davrandığı gibi davran rahat ol üstüne gitme niye böyle niye şöyle deme bakalım ne yapacak

Bence sende kendini çek bi süre sonucta daha bir yılınız bile olmadan ilgisizliğe baslıyoraa. onun davrandığı gibi davran rahat ol üstüne gitme niye böyle niye şöyle deme bakalım ne yapacak
Peki gorusmedigim zaman araya sogukluk girmez mii

Peki gorusmedigim zaman araya sogukluk girmez mii
Görüşme demiyorum ki o nasıl davranıyorsa sende öyle davran diyorum aramasa aramasin sende arama ilgi göstermiyorsa sende gösterme. Kocan değil biseyin değil şimdiden bagiriyirsa ooooo

Soğukluk gireceğini düşünmeyin. Arkanızdan gelmiyorsa sizin kadar sevmiyor demektir. Sürekli ona ayak uydurmak zorunda değilsiniz ne öyle evliler gibi sürekli çiftlerle takılma,sizin başbaşa yapacaklarınız yok mu?

Daha ilişkinin çok başındasınız biraz zaman ver hep rutin şeyleri yapmaktan sıkılmış Olanilir

Back
X