- 25 Ağustos 2015
- 234
- 54
- 18
- 37
Kızlarr sizi çok özledimm .. uzun zamandır yazmıyordum buraya..çünkü hayatımda yazmaya dair bir gelişme olmadı yıllarca..Ama şuan bana göre can sıkıcı bir derdim var.. Yıllarca sevgilim yoktu sonunda biriyle tanıştım ve 6aydır devam eden bir ilişkim var..İlk günlerimiz öylesine büyülüydü ki size anlatamam,ilgisi şefkati,masumlugu,içten oluşu..bir anda cok sevdik birbrmizi ..Bazen düşünüyordum Aytaçla kavga eder miyiz acaba bu kadar mükemmel bir erkek olamaz bi kzıın isteyeceği hersey onda vardı bana göre...Ve büyü bozuldu gerçek ilşkiye merhaba dedik..Son 2aydır ufak tefek ama cidden ilişkimizi yıpratacak kavgalarımız oluyor..Ben sevdiğimi cok fazla belli etmiş olmaylıyım ki o kendini geri cekti...
Canım yanıyor...tam olarak bu...Yalnız kalamıyoruz süreklü arkadas ortamıyla takılıyoruz bunu sorun ettiğimde yine başlama Merve diye bağırıyor bana..sürekli yakın arkdası var onların evindeyiz ve orada evli cifler gibi erkekler bi koltukta kadınlar bi koltukta onlar tavla oynuyor biz sohbet ediyoruz falan...ancak arabaya bindiğimizde öpüp sarılabiliyorum..Sanırım benim yanımda cok fazla eğlenmiyor,sürekli kalabalık ortamlar sürekli onlarla takılmak istiyor
Sizce ne yapmalıyım