Lutfen bakın sımdı tamamen cagresızım

Freddyspring

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
2
0
6
35
İstanbul
Arkadaşlar merhaba 19 yaşında bir öğretmen adayiyim gectigimiz yaz 82.600 Kiloydum artık yeter dedim ve doktora gittim doktor sayesinde 72 ye dustum fakat okul acilmadan biraz daha inmem gerekirdi bu siteyi seviyorum ve burda gezerken isveç diyetini gordum yaptim ve 67 ye düştüm suan hala 67 kiloyum bi ara 65 oldum fakat tekrar kilo aldim onemli noktaya geldik o şok diyetlerin tehlikeli olup olmamasina aldırmadan maalesef ki yaptım keşke yapmadaydim aradan 5 6 ay gecti merdiven cikarken bacak ağrılarim basladi normalde yoktu sonra sacimi tararken bile kolum cansiz gibi ruhsuz gibi olmaya basladi nörolojiye gitmemi soyledi ortepedi doktorum kifoskolyoz hastasiyim dedim sanırım hastaligim yüzünden ama ne öğreneyim suan KAs erimesi uzerine yogunlastilar testler yapilcak öyle cok korkuyorum ve pismanim ki bu hastaligin tedaviside yok kac gecedir agliyorum daha 19 yasindayim allah kimsenin basina vermesin verdigi kullarınada bizden daha cok yardim etsin nolur vazgecin gidin doktor tavsiyesiyle yapin

Back