Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunHayal mi görüyorum çok silik de olsa var mı cizgi
Kan vermedim daha günüme üç gün var bu bayram kan kokusu çok rahatsız etti hafifte rahimde batma vardı şüphelenip yeni yaptım. Kan vermeye gidicem haber veririm tabiEvet var. Hayirli olsun. Hcg sonucunuz belli oldu mu, bizimle paylasin lutfen. Ben de ayni durumdayim
Valla var , hayal değil. Hadi inşallah sağlıkla büyüsün. Darısı bekleyenlere bana olsun :)Hayal mi görüyorum çok silik de olsa var mı cizgi
Evet var bende böyle öğrenmiştim çok yeniydi ozamanHayal mi görüyorum çok silik de olsa var mı cizgi
Eveet var tebrikler. Hamilesiniz ama daha çok yeni.Hayal mi görüyorum çok silik de olsa var mı cizgi
Acile git deki rahatsızım kasıklarım ağrıyor de onlar zaten soruyor gebelik şüphen varmı diye onlar sormazsa sen dersin gebelik şüphem var.Acile gittim beta bakmiyorlarmis pazartesiye kaldı rabbim isteyen herkese nasib etsin yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim
Aynen öyle dedim aslında parol al ağrım coksa dedi doktor kaza vakası vardı sanırım yoğundu çokta ısrar etmek istemedimAcile git deki rahatsızım kasıklarım ağrıyor de onlar zaten soruyor gebelik şüphen varmı diye onlar sormazsa sen dersin gebelik şüphem var.
Hayırlısı özeldede verebilirsin. Muayene açmadanda gebelik tahlili yaptırabilirsin.Aynen öyle dedim aslında parol al ağrım coksa dedi doktor kaza vakası vardı sanırım yoğundu çokta ısrar etmek istemedim
Öyle yapicam artık yarınHayırlısı özeldede verebilirsin. Muayene açmadanda gebelik tahlili yaptırabilirsin.
Benimde reglimi ne son bir gün kala yani dün akşam test yaptım çizgi silik çıktı, sabah bir daha yaptım akşamkinden daha koyu cıktıı kafam karıştıHayırlı olsun
5 dk içinde çıktıysa gebelik söz konusudur.
Kan testi kesin sonucu verir vakit kaybetmeden yaptırın, öğrenin.