Gebeliğe Hazırlık Lütfen bakın var mı cizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Den1234

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
174
229
53
Hayal mi görüyorum çok silik de olsa var mı cizgi

Eklentiler

• IMG_20210722_223936.webp
    IMG_20210722_223936.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG_20210722_223808.webp
    IMG_20210722_223808.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 131
Bende gördüm☺️ kan verip teyit edebilirsin

Evet var. Hayirli olsun. Hcg sonucunuz belli oldu mu, bizimle paylasin lutfen. Ben de ayni durumdayim

Evet var. Hayirli olsun. Hcg sonucunuz belli oldu mu, bizimle paylasin lutfen. Ben de ayni durumdayim
Kan vermedim daha günüme üç gün var bu bayram kan kokusu çok rahatsız etti hafifte rahimde batma vardı şüphelenip yeni yaptım. Kan vermeye gidicem haber veririm tabi

Ben de 3 gun kala idrar testi yaptim. T cizgisi cok asiri silikti. Ayni gun kan testi yaptirdim. Sonuc 52 cikti. Pazartesi tekrar yaptiracagim insallah.

Acile gittim beta bakmiyorlarmis pazartesiye kaldı rabbim isteyen herkese nasib etsin yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim

Var var vaaaar hayırlı olsun 😍

Acile gittim beta bakmiyorlarmis pazartesiye kaldı rabbim isteyen herkese nasib etsin yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim
Acile git deki rahatsızım kasıklarım ağrıyor de onlar zaten soruyor gebelik şüphen varmı diye onlar sormazsa sen dersin gebelik şüphem var.

Acile git deki rahatsızım kasıklarım ağrıyor de onlar zaten soruyor gebelik şüphen varmı diye onlar sormazsa sen dersin gebelik şüphem var.
Aynen öyle dedim aslında parol al ağrım coksa dedi doktor kaza vakası vardı sanırım yoğundu çokta ısrar etmek istemedim

Hayırlı olsun 💙

5 dk içinde çıktıysa gebelik söz konusudur.

Kan testi kesin sonucu verir vakit kaybetmeden yaptırın, öğrenin.
Benimde reglimi ne son bir gün kala yani dün akşam test yaptım çizgi silik çıktı, sabah bir daha yaptım akşamkinden daha koyu cıktıı kafam karıştı

Back
X