Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stres yapmyiorum aslinda ama üzülüyorum cokÇok stres yapıyorsunuz sanki. doktorunuzu dinleyin , söylediklerine uyun
Kese küçük olabilir belki geç döllenmedir belki 4-5 haftalıktır . Niye bu kadar stres yaptınız ki . Rabbim nasip ettiyse olur ne güzel keseyi görmüşsünüz bundan sonrası Allah’a kalmış siz ne yapabilirsiniz kiKızlar az önce hastaneden geldim ve doktor Kese küçük dedi işte ne yapamam lazim
Ya stresim şundan bebek var kalp atışı var kanamam var adet gibi kahveden geliyor ama idrarımi yaparken normal adet gibi geliyor ondan korkuyorumKese küçük olabilir belki geç döllenmedir belki 4-5 haftalıktır . Niye bu kadar stres yaptınız ki . Rabbim nasip ettiyse olur ne güzel keseyi görmüşsünüz bundan sonrası Allah’a kalmış siz ne yapabilirsiniz ki
Ben gebeliğimi öğrendim öğreneli şuan 10 haftalık tam 4 kez kanama oldum . 4 kezde sürekli doktora gittim önemli olan kesede kan görülmemesi yat dinlen ayrıca bol bol su iç . Ben suyu bir gün az içince ertesi gün kanamam oluyordu şimdi daha çok dikkat etmeye çalışıyorum . Sende öyle yap su seni yavruna bağlayacak doktorumda öyle demişti bana . Ayrıca benim ilişki ve yola çıkma yasağım varYa stresim şundan bebek var kalp atışı var kanamam var adet gibi kahveden geliyor ama idrarımi yaparken normal adet gibi geliyor ondan korkuyorum
Banada dedi ilşki yasak kahve çay yürümek bile . Işte şu bol bol içiyorum meyvesuyuna da gönderdim şimdi doktor kesede kan felan var demedi inslaalh düzelir acile gittim 7hafta 6 günlük dedi bugün özele gittim 7 hafta dedi acaba geç dollenmemi diye düşünüyorum bilmiyorum rabbim herkesin gönlüne göre versinBen gebeliğimi öğrendim öğreneli şuan 10 haftalık tam 4 kez kanama oldum . 4 kezde sürekli doktora gittim önemli olan kesede kan görülmemesi yat dinlen ayrıca bol bol su iç . Ben suyu bir gün az içince ertesi gün kanamam oluyordu şimdi daha çok dikkat etmeye çalışıyorum . Sende öyle yap su seni yavruna bağlayacak doktorumda öyle demişti bana . Ayrıca benim ilişki ve yola çıkma yasağım var
Bide kanamam ilk gün bi kaç damla geldi sorna ilerledi lekelenmem kahverengi siyah tarzı geliyor ama idrarimda çok geliyor onu anlamadımBen gebeliğimi öğrendim öğreneli şuan 10 haftalık tam 4 kez kanama oldum . 4 kezde sürekli doktora gittim önemli olan kesede kan görülmemesi yat dinlen ayrıca bol bol su iç . Ben suyu bir gün az içince ertesi gün kanamam oluyordu şimdi daha çok dikkat etmeye çalışıyorum . Sende öyle yap su seni yavruna bağlayacak doktorumda öyle demişti bana . Ayrıca benim ilişki ve yola çıkma yasağım var
Bence ultrasona göre değiştiriyor bana da bazısı 5+4 bazısı 6 hafta dedi kanamayla gittiğim doktorlar olur öyle şeyler sağlıkla ilerlesinBanada dedi ilşki yasak kahve çay yürümek bile . Işte şu bol bol içiyorum meyvesuyuna da gönderdim şimdi doktor kesede kan felan var demedi inslaalh düzelir acile gittim 7hafta 6 günlük dedi bugün özele gittim 7 hafta dedi acaba geç dollenmemi diye düşünüyorum bilmiyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin
Amin ınslalah rabbim tüm hastalara şifa versin sanada inslalahBence ultrasona göre değiştiriyor bana da bazısı 5+4 bazısı 6 hafta dedi kanamayla gittiğim doktorlar olur öyle şeyler sağlıkla ilerlesin
bende evde sürekli yatıyorum günde 4 litre su içiyorum (doktor 5 dedi ama)yapacak bir şey yok bu günlerde geçecek Allah’ın izniyle
Amin bol bol dinlenelim bebelerimize kavuşalımAmin ınslalah rabbim tüm hastalara şifa versin sanada inslalah
Aynen dinleniyorum anneme geldim kalmaayaAmin bol bol dinlenelim bebelerimize kavuşalım![]()