Arkadaşlar öncelikle mrb bende 3 yıllık evliyim pko hastasıyım hamile kalmayhı çok istiyorum hasg çekildi sorun yok yumurtam gelişti ve çatlatma iğnesi vurundum bugün 10. günüm ama karnımda çok fazla bi ağrı var sizde de böyle olup hamile kalanınz var mı?
bende de pko var.bende çatlatma iğnesi yaptırdım o ay tutmadı.sonraki 2 ay hiçbirşey yaptırmadım.doğal yolla hamile kaldım.şuan 18 haftalık hamileyim.çatlatma iğnesi fazlasıyla karın ve kasık ağrısı yapıyor.adet sancısı gibi rahatsız ediyor.inşallah en kısa zamanda sende bebek sahibi olursun.
hiçbirşey yapmadım diyebilirim.eskiden beri konrole giderdim zaten.doktorum da çok iyidir.benim herşeyimi bilir.onun da fazlasıyla avantajını gördüm.bende birde haşimato yani tiroid hormonu hastalığı var.bu hastalık daha beter birşey.herşeye engel,vücudun tüm sistemlerine olumsuz etkisi var.buna rağmen hamile kaldım.kısmette varsa oluyor.
Rabbim tamamına erdirsin darısı benim ve tüm istiyenlerin başına inşallah ay belki bende hamileyimdir son 4 günüm zaten doktor iğneden sonra 14 gün say dedi