Allah yardımcınız olsun. inşallah sağlıklı devam eder süreciniz. 1 haftalık ileri-geri olması problem değil, döllenme zamanları erken ya da geç olduğu için fark edebiliyor.
inş. kalp atışları da kuvvetlenir. benim ilk gebeliğimde bebeğimin kalp atımı zayıf demişti dr, kanama bölgesi yoktu. bizimki vedayla sonuçlandı ancak arkadaşımın da böyle başlamıştı gebeliği hem kanaması da vardı. şimdi 3 yaşında kızı. öyküden öyküye değişiyor siz kafanızı mümkün mertebe rahat tutun. dinlenin, dua edin, meditasyon yapın,
ve sabah akşam taze sıkılmış bir limon suyunu 1 bardak suya karıştırıp içebilirsiniz (pıhtılaşma ile ilgili bir sıkıntı varsa iyi geliyor diyor saraçoğlu ben bu gebeliğimin başında uyguladım. ilaç değil nasılsa en fazla limon diyip içtim valla)
güzel haberinizi duyalım inşallah :)