Lütfen bakının 🥺

Ays kckdd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2020
63
24
3
30
Kizlar adet tarihime gore 8 haftalik hamileyim ama ultrosan da 7 haftalik cikiyor kesede kanamam olduğunu söyledi doktor . Normalde 120ile 150 arası olması gerekirken bizim 80 atıyor kalbi . Haftasına göre az dedi basina gelen var mi

Allah yardımcınız olsun. inşallah sağlıklı devam eder süreciniz. 1 haftalık ileri-geri olması problem değil, döllenme zamanları erken ya da geç olduğu için fark edebiliyor.
inş. kalp atışları da kuvvetlenir. benim ilk gebeliğimde bebeğimin kalp atımı zayıf demişti dr, kanama bölgesi yoktu. bizimki vedayla sonuçlandı ancak arkadaşımın da böyle başlamıştı gebeliği hem kanaması da vardı. şimdi 3 yaşında kızı. öyküden öyküye değişiyor siz kafanızı mümkün mertebe rahat tutun. dinlenin, dua edin, meditasyon yapın,
ve sabah akşam taze sıkılmış bir limon suyunu 1 bardak suya karıştırıp içebilirsiniz (pıhtılaşma ile ilgili bir sıkıntı varsa iyi geliyor diyor saraçoğlu ben bu gebeliğimin başında uyguladım. ilaç değil nasılsa en fazla limon diyip içtim valla)

güzel haberinizi duyalım inşallah :)

Ayyy Allah razı olsun canım benim InsALLAH güzel haberler almak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…