Lutfen bakinnnnnnn

azraslan

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
50
1
13
Balıkesir
Kizlar ozel hastanelerde beta testini ne kadara yapiyolar. Bide giris yapmadan testi yaptirabilir miyim ? Bide bana devlet hastanesinde acilde sanki beta testi yapildi ama emin degilim. Hastaneye gitsem gecmis kayitlarda bulabilir miyim o testleri

Kizlar ozel hastanelerde beta testini ne kadara yapiyolar. Bide giris yapmadan testi yaptirabilir miyim ? Bide bana devlet hastanesinde acilde sanki beta testi yapildi ama emin degilim. Hastaneye gitsem gecmis kayitlarda bulabilir miyim o testleri

öncelikle betahcg testı gecen gun acil de yaptırdım devlet hastanesınde ve 0-100cıktı yanibu demek oluyrkı hamıle olmayan özel hastaneye gidersen bosuna para ödemiş olursun cunku böyle işlerde emin değilim diye bır konu olamaz ne çıktı sonuc ona göre cevap yazabılırım eger amıle oldugundan suphelenıyorsan eczaneden gebelık testı al yap bosuna özellere gıdıp para verme

öncelikle betahcg testı gecen gun acil de yaptırdım devlet hastanesınde ve 0-100cıktı yanibu demek oluyrkı hamıle olmayan özel hastaneye gidersen bosuna para ödemiş olursun cunku böyle işlerde emin değilim diye bır konu olamaz ne çıktı sonuc ona göre cevap yazabılırım eger amıle oldugundan suphelenıyorsan eczaneden gebelık testı al yap bosuna özellere gıdıp para verme
Ya test aldim negatif cikti. Karin agrisiyla acile gittik. Doktora bana hamile olabilir misin diye sordu. Hayir dedim. Asistanina yinede betasina bakalim dedi. Karnimin rontgeninide cekti. Sonuclarn temiz dedi evime gonderdi. Ama benim suan sanki karnimda sislik var ve bulantm var

Ya test aldim negatif cikti. Karin agrisiyla acile gittik. Doktora bana hamile olabilir misin diye sordu. Hayir dedim. Asistanina yinede betasina bakalim dedi. Karnimin rontgeninide cekti. Sonuclarn temiz dedi evime gonderdi. Ama benim suan sanki karnimda sislik var ve bulantm var

canım bebek sahıbı olmak ıstıyorsun bellı bu psikolojı olusmus sende bende bir aydır mıde bulantısı halsızlık vardı bende bebiş meraklısıyım dıye psikolojık böyle dusunce baloncukları olusuyordu ki ben onları umudum kırılmasın dıye patlattım hep ve 2gun oncesıne kadar bu dusunce vardı ve acile gıttım kanamam erken oldu dıye ve doktor bu soruyu sorması gayet nrmal banada sordu gebelık olabılırmı dıye bende olma ıhtımalı var dedım ve betahcg me bakıldı evet 0-100 hamıle olmayan diye cıktı ve dırek psikolojım bunu kabul ettı eve geldım bıraz sıkıldım bunaldım içim doldu ve bukadar ustunu kapattım o gunun yanı devlet hastenesı yada özel farketmez test sonucu dogrudur sonuc kagıtların elındeyse deger ne gözukuyr yazarmısın çunku bu durum söylemesı ayıp gaz da olabılır mıde bulantısı yapar kendılerı :KK51:

Daha oncede yazmistim diger konuna fakat cozemedim 2 kere adet oldum test yapdim negatf cikti ultrsnda temiz cikti demissin snraki cevbinda 5 kere adet oldm yazdn cevp vermdm 5 6 ay adet olup hamile olmadgni ogrenenler var demissin.
Bak canm belliki evli dglsn ve korkuysn 5 6 ay hamile oldgnu ogrenmeyen insanlar suphelenmemis ve ne test ne doktra gtmemisdir yani sen iliskinin uzerinden hamile kalmis olsan 1 ay snrasi test yapsan cikar veya ultrsnda görünür ne testin pozitif ne ultrasnda bisi cikmis vede kackez adet olmssn hamilr olma olaslgn yk.
Kendni ypratma bosu bosuna özel hastanede teste gelince giris yapmadan hc bi hstnede islem yapilmaz ozellerde fiyat degsyr ben biyerde 25 biyerde 17 falan vermisdim acile gttimde devlette para vermedm ben suan 6 aylik hamileyim ve adetm geçti 10 gn snrasi öğrendim yani bosuna ypratma kendni

Back
X