Lütfen,bakmanızı sabırla okumanızı rica ediyorum aklınıza,fikirlerinize ihtiyacım var :/

Peki sizce görüşene dek olacak konuşmalarımızda bu konuyu açmalımıyım? Yani aklımda ki bazı soruları ona açıkca sormalımıyım,yanlış olur mu?
Bence görüşene dek bu konuyu kesinlikle acamamalisin zaten kendisi fazlaca rahatsız bu durumdan kii size beni begenmemenden korkuyorum demiş. Yüz yüze görüşmeden sırf korkularinizdan endiselerinizden dolayi bu iliskiyi bitirmek yersiz olur. Yani bitirmeyecekseniz de mecbur goruseceksiniz yüz yüze suan da herseye kaldığı yerden devam edin bide söylemeden geçemicem bu durum sizi şimdiden böyle etkilediyse düşündürüyorsa yüz yüze gelince hayli hayli düşündür nacizane fikrim... Herşeyin hayırlısı

Bi çay iç görüş mevlam neylerse güzel eyler kısmet. Sonrasında kalbin ısınırsa devam edersin . Yok ısınmazsa gözünle alakalı bir durum olsa daha ilk başta öğrendiğimde kameradan gördüğümde çay içmek yüz yüze görüşmek istemezdim senle diyebilirsin.

Merhabalar...24 yaşındayım.Yaklaşık 5 aydır başka bir şehirden,görüştüğüm biri var.Kendisiyle en başından beri evlilik niyetiyle konuşuyoruz.İşi dolayısıyla çok sık konuşmaya vakit bulamasakta birbirimizin huyunu,suyunu azda olsa öğrendik ve güzelde anlaşıyoruz.Birbirimizi resimlerimiz aracılıgıyla gördük fakat canlı görüşme şansımız hiç olamadı.Defalarca kendisinden şehrime gelmesini rica ettim artık olacakmı olmayacakmı belli olmasını ısteyerek.Her defasında geleceğim diyerek,işten veya baska bir sebepten dolayı fırsat bulamadıgını soyleyerek gelemedi.1 hafta öncesinde gelmeyi istiyorum ama beni begenmemenden korkuyorum diye açıkça söyledi ve kamera açayım en azından sımdılık ordan bir bak bana dedi tamam dedim.O zaman gözüme çarpan bir detay oldu ama tam olarak adlandıramadım.Son olarak dün telefonda konuşurken bana bir göz kusuru oldugunu,sol gözünün protez oldugunu söyledi ve gelmemi istiyormusun dedi ben o anın şaşkınlığı ile ve elbette yanlış birşey de söylerim diye de sadece olabilir tamam ,inşallah hayırlısı diyebildim.Bunu son raddede söylemesi açıkcası benı dahada çok şaşırttı.
Ben önyargılı biri değilim ama böylesi hassas bir durumla ilk defa karşı karşıyayım.Şunu diyebiliyorum ben o insanı gördüğümde benim içim ısınır,kanım kaynar,gözüme güzel gelırde etkılenırım rabbim yazdı ise göz kusur görmez derler ben buna inanıyorum ama birşey olur aileler anlaşamaz ,etkılenmem bir heyecan duymam,veya gerçekten benım taşıyamayacagım bir durumdur bunu bilemiyorum.Hepsi benim o insana aşık olmama gerçekten baglanmama baglı o zaman başım gözüm üstüne ama şuan aşığım diyemıyorum.Ben birini kırarsam o kişiden daha da çok kahrolan,üzülen biriyim.Gerçekten ne yapmalıyım bilmiyorum çok çaresizim.

Lütfen beni yanlış anlamayın asla ve haşa kimsenin bir kusuru veya özrüne kötü bakacak veya laf edebilecek haddi asla kendimde görmedim ve öyle davranacak biride değilim.Başta Allah korkusu ve elbetteki hepimiz birer engelli adayıyız bununda farkındayım.Lütfen kendinizi benim yerime koyarak veya tecrubelerinize dayanarak bana bir akıl vermenizi bekliyorum..
24 yaşındasın ve daha 5 aydır yüzünü görmeyip sanaldan zar zor 1 kez görüştüğün birinden bahsediyorsun ama ilk baştan beri nasıl ciddi düşünüyorsun evliliği mantıklı mı bu sence bence değil.Evlilik sitesinden bulduysan bilemem ama normal değil.En başından sana özrünü söylemeliydi madem evlilik düşünüyor.

Gördüğünüzde bi şeyler hissedemeyip reddederseniz gözünden dolayı reddettiğini düşünür diye mi korkuyosunuz yoksa direkt olarak göz problemi mi sizin için sorun olan?

Eğer ikinci sorum sizin için sorunsa şöyle cevap vereyim; sevgilimle birlikteliğimize başladığımızda gözlerinde bir sıkıntı yoktu. Zamanla gözlerinin ağrıdığını söyledi. Israrım üzerine doktora gitti ve doktor gözlük verdi ki ben gözlüğü ona pek yakıştıramam :) Ama sağlığı her şeyden önemli. Yani sonradan da her şey başımıza gelebilir. Eğer hissiyat olarak olumlu şeyler olursa bunu görmezden gelin derim :KK66:

Sanaldan tanıştığın, 5 aydır hiç görmediğin ama ciddi düşündüğün biri hakkında ise olay ve şahıs üzerine hiç yorum bile yapmıyorum...

Gördüğünüzde bi şeyler hissedemeyip reddederseniz gözünden dolayı reddettiğini düşünür diye mi korkuyosunuz yoksa direkt olarak göz problemi mi sizin için sorun olan?

Eğer ikinci sorum sizin için sorunsa şöyle cevap vereyim; sevgilimle birlikteliğimize başladığımızda gözlerinde bir sıkıntı yoktu. Zamanla gözlerinin ağrıdığını söyledi. Israrım üzerine doktora gitti ve doktor gözlük verdi ki ben gözlüğü ona pek yakıştıramam :) Ama sağlığı her şeyden önemli. Yani sonradan da her şey başımıza gelebilir. Eğer hissiyat olarak olumlu şeyler olursa bunu görmezden gelin derim :KK66:

Sanaldan tanıştığın, 5 aydır hiç görmediğin ama ciddi düşündüğün biri hakkında ise olay ve şahıs üzerine hiç yorum bile yapmıyorum...

Evet haklısınız bende sizin ve diğer arkadaşlarında söylediği gibi,şuana kadar böyle sanaldan yaşanan ilişkilere hiççç ama hiç sıcak bakmayan bir insandım fakat nasibin nereden çıkacağı belli olmuyor.Bu defa önyargıyla yaklaşmak istemedim,tanımaya karar verdim ve nihayetinde böyle bir durumla karşılaştım.Onun bu sıkıntısını ben engel olarak görecek bir insan değilim yalnız,canlı görüştüğümde hani bir etkileşim vardır ya işte onu hissedip hissetmemem benim için çok önemli yoksa kesinlikle sevginin hiçbir engel tanımayacağını düşünüyorum.Hiçbirimizin yarın ne olacağı belli değil ama şayet ben gerçekten gördüğümde etkilenmez isem nasıl yaklaşmam gerekir onu incitmeden bu nasıl mumkun olur bilemiyorum.

Evet haklısınız bende sizin ve diğer arkadaşlarında söylediği gibi,şuana kadar böyle sanaldan yaşanan ilişkilere hiççç ama hiç sıcak bakmayan bir insandım fakat nasibin nereden çıkacağı belli olmuyor.Bu defa önyargıyla yaklaşmak istemedim,tanımaya karar verdim ve nihayetinde böyle bir durumla karşılaştım.Onun bu sıkıntısını ben engel olarak görecek bir insan değilim yalnız,canlı görüştüğümde hani bir etkileşim vardır ya işte onu hissedip hissetmemem benim için çok önemli yoksa kesinlikle sevginin hiçbir engel tanımayacağını düşünüyorum.Hiçbirimizin yarın ne olacağı belli değil ama şayet ben gerçekten gördüğümde etkilenmez isem nasıl yaklaşmam gerekir onu incitmeden bu nasıl mumkun olur bilemiyorum.
Sanala ben de karşı değilim. Tek sorun hiç görüşmeden ciddi düşünmeye başlamış ve ilişkinin adını koymuş olmanız.

Eğer şüphelerin varsa gelmesine gerek yok başka şehirden gelecek o zaman daha çok umut vereceksin ona göre keske önceden soyleseydide istemiyorsan görüşme istiyorsan canlı olarak görüş

Back
X