• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bana akıl verin, ne yapmalıyım:(

flower0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
306
77
98
İstanbul
Kızlar öncelikle hepinize merhaba. Daha öncede sizlerden yardım istemiştim. Şimdi yine yardımınıza ihtiyacım var. Duygularımla oynayan kişiyle aynı ortamda bulunmamız gerekicek, bana dediğiniz gibi onu şu an hiçbir şekilde arayıp sormuyorum, kendi hayatımı yaşıyorum. Ama yüz yüze gelince nasıl olucak onu hiç bilmiyorum. Gördüğüm zaman konuşmayıda düşünmüyorum ama esas kafama takılan şey o benimle konuşmak isterse nasıl davranmalıyım, onu aynı ortamdayken nasıl görmezden gelebilirim ve bunu ona nasıl hissettirebilirim ?

Kızlar öncelikle hepinize merhaba. Daha öncede sizlerden yardım istemiştim. Şimdi yine yardımınıza ihtiyacım var. Duygularımla oynayan kişiyle aynı ortamda bulunmamız gerekicek, bana dediğiniz gibi onu şu an hiçbir şekilde arayıp sormuyorum, kendi hayatımı yaşıyorum. Ama yüz yüze gelince nasıl olucak onu hiç bilmiyorum. Gördüğüm zaman konuşmayıda düşünmüyorum ama esas kafama takılan şey o benimle konuşmak isterse nasıl davranmalıyım, onu aynı ortamdayken nasıl görmezden gelebilirim ve bunu ona nasıl hissettirebilirim ?

konuşmaya çalışırsa'yerini bil' demeniz yeterli olacaktır:33:

bence cool takıl. oluşan durumun çok farklı bi durum olmadığını, seni farklı hissettirmeyeceğini göstermeye çalış:)

Benim istediğim asıl şey ben onu görmezden gelince beni kafasına taksın istiyorum ama ona nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Cevabınız için çok teşekkür ederim bunu da dicem :)

umursamıyormuş gibi yapma gözünü seveyim! gerçekten umursama. gerçekten umursamayan kız nasıl davranırsa öyle davran. kendini onun yerine koy. duygularıyla oynadığın biri var ve pişkin pişkin onunla konuşmaya gidiyosun. seni hiç sallamadığını farkedersen nasıl hissedersin? hah. işte tam öyle hissettireceksin.

Cevaplar için teşekkür ederim :) Çok zor bi durumda gibi hissediyorum kendimi konuşursa ne yapıcam üslubum nasıl olucak fena halde kafama takılıyo aynı ortamda nasıl olucağı

dediğimgibi otur düşün. sen kötü bi kızsın adamın duygularıyla oynadın pişkin pişkin konuşmaya yanına gittin. adam sana ne dese nası davransa bozulurdun? biz kadınız senaryo yazıp çizmekte üstümüze yok kafanı çalıştır tatlımmm :D

dediğimgibi otur düşün. sen kötü bi kızsın adamın duygularıyla oynadın pişkin pişkin konuşmaya yanına gittin. adam sana ne dese nası davransa bozulurdun? biz kadınız senaryo yazıp çizmekte üstümüze yok kafanı çalıştır tatlımmm :D

Evet düşününce, bende birinin duygularıyla oynamış olsaydım gercekten bende cok uyuz olurdum beni takmasaydı. Duygularıyla oynayan benim ama kendimi değersiz hissedende benim diye düşünürdüm daha çok hırslanırdım. Benim amacımda o zaten kendini değersiz hissetsin istiyorum, fikrini sevdim hayatım :) Bütün cevapları değerlendiricem, cevaplar için teşekkür ederimm.

Evet düşününce, bende birinin duygularıyla oynamış olsaydım gercekten bende cok uyuz olurdum beni takmasaydı. Duygularıyla oynayan benim ama kendimi değersiz hissedende benim diye düşünürdüm daha çok hırslanırdım. Benim amacımda o zaten kendini değersiz hissetsin istiyorum, fikrini sevdim hayatım :) Bütün cevapları değerlendiricem, cevaplar için teşekkür ederimm.

bu konularda üstüme yoktur tez yazıcam yakında :) her zaman yazabilrsn tatlım gelişmeleri merak ederim

Gelip konuşursa yabancı biriyle nasıl konuşuyorsan öyle konuş, ilgisiz soğuk, umursamaz, herhangi biri gibi.
Değer vermediğini, sallamadığını anlasın.
Sakın bakmadığını düşündüğün anlarda bakıp süzme.
Başkalarıyla ilgilen, doğal olmaya çalış canım.

Gelip konuşursa yabancı biriyle nasıl konuşuyorsan öyle konuş, ilgisiz soğuk, umursamaz, herhangi biri gibi.
Değer vermediğini, sallamadığını anlasın.
Sakın bakmadığını düşündüğün anlarda bakıp süzme.
Başkalarıyla ilgilen, doğal olmaya çalış canım.

Cevap için teşekkür ederim. İnşallah becerebilirim :) Yeni birini bulup yanından geçmeyi de düşündüm bi ara ama onun ''Bak hala beni unutamıyo beni kıskandırmaya çalışıyo'' gibi düşünmemesi için vazgeçtim. Sende başkalarıyla ilgilen falan demişsin ya onu biraz açar mısın canım

Katılacağın ortamı bilemiyorum ama yanına bir arkadaşını alabilirsn mesela.
Böylece dikkatini ona yöneltirsin.
Tanımadığı erkek arkadaşlarından biri de olabilir.
İlla sevgili gibi gitmen gerekmiyor ki, en azından yanında yeni birinin varlığı onu kafandan çıkarıp attığını gösterir ona.

Back
X