• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana akıl verin :/

jackanapes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
194
0
116
Henüz ayrılalı 2 gün oldu. Her gece mesaj attım, aradım, faceden yazdım.Cevap yok tek cevap yok. İnanın kötü bir durum. Kimsenin yaşamasını asla istemem. Ayrıldığımız ilk gece hiç uyumadım. Ertesi günde 3 saat uyudum. Sürekli aynı ortamda olacağız. Aynı dershanede ve aynı sınıftayız. Yan yana otruuyorduk. Tamam başka yerde otururum sorun değil. Ama onu göreceğim sizce ne yapmalıyım. Onu unutmam lazım. Lütfen bana akıl verin.:5:

unutursun için yana yana

unutursun ölüm sana banaaa

zaman basıp kanayana yarana

unutursun , unutursun!!! :(((

Neden ayrıldınız ki!? sende sevgi bitmemiş anladığım kadarı ile. Seviyorsan kolayca unutamazsın. Zamana bırakacaksın.

Neden ayrıldınız ki!? sende sevgi bitmemiş anladığım kadarı ile. Seviyorsan kolayca unutamazsın. Zamana bırakacaksın.

O duygularını ya bana karşı saklayan yada içinde yaşayan biriydi bilmiyorum. Yani emin değilim. Telde facede konuşmayı sevmezdi. Oysa ben bir günde sadece yarım saatini ayırmasını istedim hep ondan. Hiç birşey takmazdı. Bende sevmediğini,ayrılmak istediğini düşündüm ve ona derdinin ne olduğunu sordum vs vs. Sıkıldım artık yeter bitsin o zaman dedi bitirdi ve son sözleri ise şunlar oldu : '' Sen benden sürekli o iki lafı bekledin. Oysa ben o iki lafı kolayca söyleyemiyorum. Sen hissettiklerimden çok söylediklerime önem verdin zaten dedi '' :5:

Hakikaten bazı erkekler öyle oluyor. Sevdiklerini söyleyemiyorlar falan. Ama bence geriye dönüş olur ya. Anlattığın kadarı ile bence umut var. Olduğu gibi kabullenip devam edilebilir. Sonuçta kavga gürültü olmamış. Aynı ortamlardasınız yürütemez ise bu şekilde tekrar neden birlikte olmayasınız ki!?:21:

Hakikaten bazı erkekler öyle oluyor. Sevdiklerini söyleyemiyorlar falan. Ama bence geriye dönüş olur ya. Anlattığın kadarı ile bence umut var. Olduğu gibi kabullenip devam edilebilir. Sonuçta kavga gürültü olmamış. Aynı ortamlardasınız yürütemez ise bu şekilde tekrar neden birlikte olmayasınız ki!?:21:

İnşallah bunu herşeyden çok istiyorum çünkü çok seviyorum. Henüz ayrıldıktan sonra karşı karşıya gelmedik.Arkadaş ile konuşmuşlar.Arkadaşım demiş neden ayrıldınız. O da demiş ki bana sürekli ayrılmak mı derdin sevmiyorsun diyen birine vermem gereken cevabı verdim ve açıkcası barışmayı düşünmüyorum demiş :43:

Keşke biraz daha alttan alsaydın. Belki sonradan açılırdı.

Kız, beni sevmiyorsun mu dedin. Bende hemen böyle sert konuşuyorum vallahi erkeklerin hiç acıması yok katlanması yok bırakıp gidiyorlar hemencik.
Sabır lazım gerçekten ilgi ve alakalarını görmek için bazı erkeklerle çok zor.:14:

Keşke biraz daha alttan alsaydın. Belki sonradan açılırdı.

Kız, beni sevmiyorsun mu dedin. Bende hemen böyle sert konuşuyorum vallahi erkeklerin hiç acıması yok katlanması yok bırakıp gidiyorlar hemencik.
Sabır lazım gerçekten ilgi ve alakalarını görmek için bazı erkeklerle çok zor.:14:

Ne diyebilirim ki son pişmanlık fayda etmiyor artık. Cumartesi dershaneye gitmek istemiyorum :)

Aslında bence son pişmanlık eder ama sen bekle o geriye dönerse döner zaten. Dershanede başkalarıyla çık belki onları daha çok seversin. Denemekte fayda vardır.:51:

tatlım onu aradıkça kendını kçük düşürürsün faceten sil . telefon numarasını sil. aynaya şöyle bır bak ve kendıne söz ver ne olursa olsun aramayacagım onu diye

tatlım onu aradıkça kendını kçük düşürürsün faceten sil . telefon numarasını sil. aynaya şöyle bır bak ve kendıne söz ver ne olursa olsun aramayacagım onu diye

Facede var ama bugün yazmadım, mesajda atmadım yeter dedim kendine gel kızım ağlamakla eline birsey geçmez. Güçlü ol belki döner belki .

Ben ce hic te gercerli bir sebep yok ortada.. Yani ben yazdiklarindan oyle anladim canim
Bende sevmediğini,ayrılmak istediğini düşündüm ve ona derdinin ne olduğunu sordum vs vs. Sıkıldım artık yeter bitsin o zaman dedi bitirdi ve son sözleri ise şunlar oldu : '' Sen benden sürekli o iki lafı bekledin. Oysa ben o iki lafı kolayca söyleyemiyorum. Sen hissettiklerimden çok söylediklerime önem verdin zaten dedi
burayi okudum bi kac kez derdinin ne oldugnu soruyorsun bir derdi olan insan bir sebep soyleyerek ayrilir, ustelik benden surekli o lafi bekledin demis demekki sende tavirlarinla oyle hissettirdin canim yani ustune gitme bi erkegin ustune gittikce simarir ona ozel oldugnu hissettirirsen simarir zaman her seyin cozumu onemli olan seni gercekten sevecek birinin hayatinda olmasi gercekten seven birisi boyle yapar mi ?​

Ben ce hic te gercerli bir sebep yok ortada.. Yani ben yazdiklarindan oyle anladim canim
Bende sevmediğini,ayrılmak istediğini düşündüm ve ona derdinin ne olduğunu sordum vs vs. Sıkıldım artık yeter bitsin o zaman dedi bitirdi ve son sözleri ise şunlar oldu : '' Sen benden sürekli o iki lafı bekledin. Oysa ben o iki lafı kolayca söyleyemiyorum. Sen hissettiklerimden çok söylediklerime önem verdin zaten dedi
burayi okudum bi kac kez derdinin ne oldugnu soruyorsun bir derdi olan insan bir sebep soyleyerek ayrilir, ustelik benden surekli o lafi bekledin demis demekki sende tavirlarinla oyle hissettirdin canim yani ustune gitme bi erkegin ustune gittikce simarir ona ozel oldugnu hissettirirsen simarir zaman her seyin cozumu onemli olan seni gercekten sevecek birinin hayatinda olmasi gercekten seven birisi boyle yapar mi ?​

Yapmazdı bencede. Ben onu düşündüm. Herşey o ve ikimiz içindi. Hastalandı geçenlerde . Nasıl oldun diye mesaj attım bir insan buna da mı cevap vermez ya valla yazıklar olsun ne diyim.

Yapmazdı bencede. Ben onu düşündüm. Herşey o ve ikimiz içindi. Hastalandı geçenlerde . Nasıl oldun diye mesaj attım bir insan buna da mı cevap vermez ya valla yazıklar olsun ne diyim.

Senden ayrilmak icin firsat kollamis bu anlama geliyor anlattiklarin canim hem sanki senden degerlisimi var dunyada o umursamiyorsa sende umursama askta gurur olmaz evet dogru bir soz ben sahidim bizaat fakat karsindaki insan buna degecekse.. Once kendini dusun "hersey ikimiz icin"yok artik sadece sen varsin sanki dunya onun uzerinemi kuruldu be canim hayatini yasa umursama​

Senden ayrilmak icin firsat kollamis bu anlama geliyor anlattiklarin canim hem sanki senden degerlisimi var dunyada o umursamiyorsa sende umursama askta gurur olmaz evet dogru bir soz ben sahidim bizaat fakat karsindaki insan buna degecekse.. Once kendini dusun "hersey ikimiz icin"yok artik sadece sen varsin sanki dunya onun uzerinemi kuruldu be canim hayatini yasa umursama​

Unutmam zaman alıcak ama unutucam öyle yada böyle. Tek zorluğu aynı sınıfta olmamız o da zamanla alışılcak yani öyle ümit ediyorum

Back
X