Lütfen bana akıl verin.

tabiki canım ikinci bi kez dıe bısey soz konusu olamaz oyle bı durumda bu tepkıyı gostermem.bunun ılk olusu ve onunda uzulmus ve pisman olmasına ınandım ıns bırdAHA boyle bırsey yaşanmaz.

slm cnm bende başımdan geçen bi olayı anlatmak istedim daha yeni oldu.çok alıngan bi insanım en ufak bişeye suratım düşer hemen,geçenlerde eşime haksız yere küstüm ve konuşmadım oda bana bi daha surat asarsan bende konuşmuycam demişti ve oda bana küstü 2 gün koonuşmadık ne yemek yaptım ne bişey.en sonunda dayanamadı geldi yanıma konuşmaya başladı bende o bana küstü diye konuşmak istemedim bide bağırmıştı bana.bende çok inadımdır malesef.neyse eşim ben tepki vermiyorum diye yine bağırmaya başladı o kadar sinir oldu ki,,napcn dövcen mi dedim,elini kaldırdı ama başladı kendine vurmaya bana vurmamak için adam kendini dövdü resmen ve ilk defa ağladı gözlerimin önünde.ki benim eşim sert mizaçlıdır yani.o durumda ben hatalıydım ve şu kahrolası inadım yüzünden adamı çileden çıkardım.dışarı çıkmak istedi burda kalırsam ya sana ya kendime zarar vericem dedi ama o inadımı kırıpp sarıldım ve bırakmadım.bu da bana ders oldu kocamın kıymetini anladım.bana vurmamak için kendine vurdu yani.. ve kocam ailesine çok düşkündür ama banada laf söyletmez kimseye.annesi kıskırtmaya kalksa bile gelipde bana yansıtmaz bu olayı annesini susuturur.o yüzden kayınvalidemle aram çok iyi yani. sana tavsiyem o raporu al.eşin seni seviyosa zaten boşanmak gibi bi çabası olmaz.ne kadar pişman olsada eğer tepkini göstermezsen yine aynısı olacaktır.

Back