lütfen bana akıl verin...

MasalKusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
1.029
1.019
208
merhaba ben 1.5 senelik evliyim. ve 23 haftalık hamileyim. allah nasip ederse bir kızım olacak... kayınvalidemle aynı evde yaşıyoruz ve beni çok üzüyor. bilmiyorum ben mi abartıyorum ama dayanamıyorum bazen ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum. hep erkek olsun istedi bizim bebeğimizi... bunuda çok fazla belli etti maalesef... tvde erkek bebek reklamı çıkar başlar yavrummmmm kuzuuumm demeye... kız çocuk görünce kafasını eğerde bakmaz bile... gecen hastaneye gittim eve geldiğim de ilk sorusu kendini gösterdimi oldu... bende dayanamadım.' erkek olsun istiyorsun biliyorum ama değil, kızımız olacak kendini alıştırsan iyi edersin. ilk çocuğumuz ya ne önemi var kız mı erkek mi?' dedim. üstelik bu erkek bebek sevdası maalesef birtek benim değil konu komşununda dikkatini çekmiş ve çok dedikoducu komşularım vardır... nasıl başedeceğim bilmiyorum...

boşver güelim bunları hamileliğin keyfini sür ne güzel işte canı sıkılan o sen bebeğinin hayalini kur maalesef bizdede öyle ekek bebeği geleceğe yatırım olarak düşünüyolar bize bakarlar diye bu sorun herkezin başında takma hatta kızın olacağı için çok mutlu olduğunu heycanlı olduğunu belirt isim ara kudursun dursun ağlamaların gebelikten olabilir allahım önce hayırlı sağlıklı daha sonra erkek kız versin ben böyle dua ediyorum ama malesef yaşları kaç olmuş hala saçma sapan şeylere takılıp kalıyolar ayıp yaaa yarın kendi adını koydurmaya çalışırsa şaşırma derim boşver ...

Canım, bununla başa çıkmanın tek yöntemi var. Hem dini açıdan zayıf, hem ilmi bakımdan cahil bu kadın, onun lafına mı takılıp üzüleceğim ben diyeceksin, boşverecekcin. Başka yolu yok. Bebek Allah'ın takdiri, yine de çok istiyorsa oğlunun kafasını ütülesin. Niye Y kromozomu yollayamadın gelinimize diye. Ya sabır

eşimde bende çok mutlu ve heyecanlıyız kızımız olacağı için. eşim asla kız olsun ya da erkek olsun demedi... benimde tek duam sağlıklı olması sağlıkla doğması ama üzülüyorum sonuçta onunda ilk ve tek torunu olacak neden heyecanımızı paylaşmaktansa burnumuzdan getiriyor.. evladın hayırlısını versin rabbim kızı erkeği yok ki bunun çok teşekkür ederim yorumunuz için...

İlla hesap soracaksa oğluna sorsun. Bi Y spermi gönderememiş mi cık cık cık...

Sene olmuş 2014 hala böyle cahiller var ya. Bitsinler tükensinler artık.

önemli değil canım ama inan hamile olmak bi mucize benim için böyle çok özel bi durum bunu kimseni kötü bi vakit olarak geçirmesine izin verme keyfini sür bebeğinle konuş kayınvalidenle konuşmalarında allahım bana bunu layık görmüş ondan daha iyisini bilemeyiz bana anne olmayı oğluna baba olmayı nasip etti yıllarca bebek bekleyen insanlar var böyle bencillği hoş bulmadığı belirt ne güzel eşinde çok istiyomuş allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin...

eşimin yanında hiç birşey yapamıyor.. eşim üzülecek çünkü biliyor... azıcık hevesli ve heyecanlı görünse ne olur. hep eşimin yanında karnımı seviyo vs onun dışında tık yok...

Kusura bakmayın lütfen teker teker alıntı yapamadım öncelikle teşekkür ederim herkese. Ben hep onu düşünüyorum allaha şükür bi bebeğim olacak bekleyen isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Ama heyecan yok kayınvalidemde hiç. Esimin yanında karnımı seviyo yavrum kuzum diyo akşama kadar tebessüm ettiği bile yok. Desen ki kötü birimisin annem diyor ki onun için yaptıklarının yarısını bana yapmadın. Siz düşünün

eşimin yanında hiç birşey yapamıyor.. eşim üzülecek çünkü biliyor... azıcık hevesli ve heyecanlı görünse ne olur. hep eşimin yanında karnımı seviyo vs onun dışında tık yok...

Boşver canım, sen sıkma canını..Hiç sevmese ne yazar. Anası-Babası var o çocuğun. Sen kendin şükret, bebişinle mutlu ol. Bak burada okuyorsundur yıllardır bebek hasreti çekenler var. Sen onu sağlıkla kucağına al, sende iyi ol. Gerisi boş, takma kafana :)

cnm kaynana kütüğü yemiş bir toplumuz eşine bak boşver onu sana senden yakın bir eşin bir de yavrun olsun hep beraber mutlu olun....

Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.
Boşver kayınvalideyi,onun ne istediği önemli değil.Kendisi doğurmuş,tadına varmış.Bu senin çocuğun,sen de o kafada olmadığına göre...
Hamileliğinin tadını çıkar,bırak ne düşünürse düşünsün.

hepinize çok teşekkür ederim. tavsiyelerinize uymaya çalışacağım. umarım umursamadan geçirebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…