Lütfen bana akıl verin

HcRt_

♥uNutuLmu$muyduM ?
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
653
5
116
Kocaeli
Evet akıl verin diyorum çünkü sevgiden dolayı akıl tutulması yaşıyorum.
1,5 yıllık çalkantılı bi ilişkim var. İlişkimizin başından beri sorunlar, dertler hiç eksik olmadi diyebilirim. En büyük sorunumuz genel olarak erkek arkadaşımın "sözde" maddi imkansızlıkları. Sözde diyorum çünkü artik bu konudaki iyi niyetimi kaybettim. Benden defalarca borc istedi. Tabikide sevdigim zor durumda olunca, benimde durumum iyi olunca hic dusunmeden verdim. Miktarında, paranın hesabında degilim. Zaten bir süre önce borcunun küçük bir kısmını ödedi. Ve Bana yakın zaman once eski sevgilisine para gonderdigini soyledi . Kızın durumu cok kötüymüs vs vs bir sürü kötü durum içinde olduğunu anlattı, haliyle bir şey diyemedim senin bileceğin şey bu dedim. Ama içim içimi yedi. Emin olun ki kıskançlıktan değil. Sadece bana o kadar borcu varken , gidip eski sevgilisine yüklü miktarda para göndermesini kaldıramadığımdan. Cok sık gorusemiyoruz bu para mevzusundan dolayi. Bu konu hakkindaki goruslerinizi merak ediyorum cunku ben olaylara kesinlikle objektif bakamiyorum, bir yanim kullanildigimi soylerken diger yanim kendimi ayipliyor zor durumda iste ne kadar ayıp şu düşündüklerin diyorum... Diyorum diyorum... Sizler ne diyorsunuz?

Evet akıl verin diyorum çünkü sevgiden dolayı akıl tutulması yaşıyorum.
1,5 yıllık çalkantılı bi ilişkim var. İlişkimizin başından beri sorunlar, dertler hiç eksik olmadi diyebilirim. En büyük sorunumuz genel olarak erkek arkadaşımın "sözde" maddi imkansızlıkları. Sözde diyorum çünkü artik bu konudaki iyi niyetimi kaybettim. Benden defalarca borc istedi. Tabikide sevdigim zor durumda olunca, benimde durumum iyi olunca hic dusunmeden verdim. Miktarında, paranın hesabında degilim. Zaten bir süre önce borcunun küçük bir kısmını ödedi. Ve Bana yakın zaman once eski sevgilisine para gonderdigini soyledi . Kızın durumu cok kötüymüs vs vs bir sürü kötü durum içinde olduğunu anlattı, haliyle bir şey diyemedim senin bileceğin şey bu dedim. Ama içim içimi yedi. Emin olun ki kıskançlıktan değil. Sadece bana o kadar borcu varken , gidip eski sevgilisine yüklü miktarda para göndermesini kaldıramadığımdan. Cok sık gorusemiyoruz bu para mevzusundan dolayi. Bu konu hakkindaki goruslerinizi merak ediyorum cunku ben olaylara kesinlikle objektif bakamiyorum, bir yanim kullanildigimi soylerken diger yanim kendimi ayipliyor zor durumda iste ne kadar ayıp şu düşündüklerin diyorum... Diyorum diyorum... Sizler ne diyorsunuz?
Kullanıyor seni. Net

Kendi çalışmıyor mu
Sizden ne kadar para aldı toplam bu gune kadar
Eski sevgilisine para gonderdiğini bşr de utanmadan soyluyır mu
Size borcu varken üstelik????

Ben objektif olamazdım canım!!başkası olsa neyse eski sevgili asla tahammül edilir bir şey olamaz..
Ayrıca borç verme işinede karşıyım ilişki ciddi bile olsa yanlış!!
Akıl verin demişsin yerinde olsam taviz vermezdim, uzatmazdım.....

Fake konu.... Bu konuları neden açıyorlar ??? Neden fake konu açma gereksinimi duyuyorlar??

Son düzenleme:
Kendi çalışmıyor mu
Sizden ne kadar para aldı toplam bu gune kadar
Eski sevgilisine para gonderdiğini bşr de utanmadan soyluyır mu
Size borcu varken üstelik????

Evet utanmadan anlattı.
Kendi calısıyor ben öğrenciyim ironik olan durumlardan biri de bu zaten.
Bugune dek 1200 tl civarı borc verdim. Yarısını geri ödedi.

Erkek arkadasına borç para veriyor☺️☺️ Adam gidiyor eski sevgilisine parayı veriyorrr sonra kalkıp buraya konu açılıyorr bana akıl verin diye???? Ya bu kız bizimle dalga geçiyor? Ya fake konu? Ya da bu kız çok saf ? Ya da acı çekmekten hoşlanıyor ? Hangisi sizce

Fake konu.... Bu konuları neden açıyorlar ??? Neden fake konu açma gereksinimi duyuyorlar?? Yönetimle mi ilgili?
Ppardon da nereden vardınız bu kanıya!!!
İşim gücüm yok bu saatte kafamdan dert uyduruyorum. Ağlamaktan bitap bi şekilde gelip buraya yazdım lütfem bilip bilmeden insanları yargılamayın!!!!

Ppardon da nereden vardınız bu kanıya!!!
İşim gücüm yok bu saatte kafamdan dert uyduruyorum. Ağlamaktan bitap bi şekilde gelip buraya yazdım lütfem bilip bilmeden insanları yargılamayın!!!!
Neden ağlıyorsun ? Bence ağlama kurtulduğuna şükret eğer bizimle dalga geçmiyorsan

eskisevgilisine para gonderdigini soyledi . Kızın durumu cokkötüymüs vs vs bir sürü kötü durum içinde olduğunuanlattı, haliyle bir şey diyemedim Şu yazdığın cümleyi tekrar okurmusun afedersin? Adam eski sevgilisine para veriyor (senin paranı) sen haliyle birşey diyemiyorsun

eskisevgilisine para gonderdigini soyledi . Kızın durumu cokkötüymüs vs vs bir sürü kötü durum içinde olduğunuanlattı, haliyle bir şey diyemedim Şu yazdığın cümleyi tekrar okurmusun afedersin? Adam eski sevgilisine para veriyor (senin paranı) sen haliyle birşey diyemiyorsun

Bence sen tekrar oku. Benim paramı göndermedi. Benim ona verdigim borc 1 sene oncesi. Bu olay ise 1 hafta önce oldu.

Bence sen tekrar oku. Benim paramı göndermedi. Benim ona verdigim borc 1 sene oncesi. Bu olay ise 1 hafta önce oldu.
Adam eski sevgilisine para gönderiyor sen birşey diyemiyorsun haliyleeee ☺️☺️☺️☺️ Haliyle nasıl birşey diyemiyorsun????? Adam ın bu durumda eski sevgilisi sen olmayasın ??

Adam eski sevgilisine para gönderiyor sen birşey diyemiyorsun haliyleeee ☺️☺️☺️☺️ Haliyle nasıl birşey diyemiyorsun????? Adam ın bu durumda eski sevgilisi sen olmayasın ??
Bana bak canım zaten sıkkın birde seninle uğraşamam bir tavsiyen varsa söylersin yoksa susarsın. Ben kimseye gelin beni yargılayın demedim!!! Ayrıca durumu yüzeysel olarak belirtti kızın sorunları sağlıkla ilgili. Bu durumda insan olan kimse bir şey diyemez aynı şeyi bende yaşayabilirim eski sevgilime muhtaç hale gelebilirim kimsenin ne olacagi belli degil

Bana bak canım zaten sıkkın birde seninle uğraşamam bir tavsiyen varsa söylersin yoksa susarsın. Ben kimseye gelin beni yargılayın demedim!!! Ayrıca durumu yüzeysel olarak belirtti kızın sorunları sağlıkla ilgili. Bu durumda insan olan kimse bir şey diyemez aynı şeyi bende yaşayabilirim eski sevgilime muhtaç hale gelebilirim kimsenin ne olacagi belli degil
Canım konunu buraya açmıssın yorum yapma hakkımız war istediğimiz gibi de yaparız.. Öncelikle (mahalle ağzıyla) "bana bak" demezsen sevinirim ☺️☺️☺️ Senin duymak istediklerini söyle onu söyleyim o zaman sevgilin seni çok seviyor o kıza da parayı ona gerçekten acıdığı için vermiştir oldu mu ?? Yok böyle bir dünya gerçekler acıdır...düpedüz kandırılmışsın bu saatten sonra bu adam için ağlıyacağına bence yoluna bak....

Yürek mi yemiş bu adam..
Dürüstlüğünde bu kadarı ya ! Eski sevgilisiyle görüştüğüne ve ona yardımcı olduğunu size hangi yüzüyle söylüyo bu adam..
Tepkinizi o dakika koymadığınız için bence çok pişman olacaksınız..

Ooooooh hayata bak
Eski kız arkadaşa karşı iyilik meleğini oynuyor
Size karşı ne rolüne bürünmüş yazmak bile istemiyorum.. Ortada.. Ayıp!

Kız fikir danışıyor zaten kullanılıyor muyum kendim sevgimden göremiyorum diyor..
Yok fake yok bilmem ne..
saldırmak ayrı yorum yapmak ayrı yoksa tabiki her açılan konuya yorum yapma hakkı var herkesin..

Konu sahibesi çalışıyorsa neden sürekli parasız bu adam..

Kız fikir danışıyor zaten kullanılıyor muyum kendim sevgimden göremiyorum diyor..
Yok fake yok bilmem ne..
saldırmak ayrı yorum yapmak ayrı yoksa tabiki her açılan konuya yorum yapma hakkı var herkesin..

Konu sahibesi çalışıyorsa neden sürekli parasız bu adam..
Valla konu o kadar ilginç ki insana fake konusu geliyor.... Arkadasa saldırmak gibi bir niyetimiz yok.. Sadece gerçekleri söyleyince dayanamıyorlar..

Back
X