lutfen bana bilgi verin yardimcii olunn :((

melekoo

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
117
0
16
İstanbul
Meraba kızlar çok acil yardima ihtiyacim var 6 aylik evliyim bende sizin gibi cocuk sahibi olmak istiyorumm.. en son adetim 14 şubat 6 martta ilskide bulunduk bugun 16 si hatta 17 si adet olmadim Ve hic bir belirti yok adet olcakmişim gibi... adetlerim hep duzenlidir ama ilk defa 2 3 gundr olmadm hala sizce hamile kalms olablrmiyim ne yapmaliyim bana bilgi verin bide yumurtlama zamaninda ilski olmadigi icin sizce ne hamile kalma sansim varmi lutfen yazinnn kafayi ycem yoksaa :( tesekkrler smdidenn

Meraba kızlar çok acil yardima ihtiyacim var 6 aylik evliyim bende sizin gibi cocuk sahibi olmak istiyorumm.. en son adetim 14 şubat 6 martta ilskide bulunduk bugun 16 si hatta 17 si adet olmadim Ve hic bir belirti yok adet olcakmişim gibi... adetlerim hep duzenlidir ama ilk defa 2 3 gundr olmadm hala sizce hamile kalms olablrmiyim ne yapmaliyim bana bilgi verin bide yumurtlama zamaninda ilski olmadigi icin sizce ne hamile kalma sansim varmi lutfen yazinnn kafayi ycem yoksaa :( tesekkrler smdidenn

cnm yarın ılk ısın bır test alıp yapmak olsun sılıkte olsa testte cıkıyo gunun gecmese bıle cıkıyo en azından bnm cıkıyo :) hayırlısı olsun bu arada tutacaksa yumurtlama donemıne falanda bakmıyo ayrıca :49::49::49: cokta umut baglama olmayada bılır cnm herseye hazırlıklı ol

Son düzenleme:
Ne zaman tutacagi hic belli olmuyor hayatim adet gununden bir iki gun once bile cikabiliyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Test al dyosunuz yani :) heycanlandm smdi :) ama peki 6 martta ilskmz oldu 1bucuk haftada etkisi olurmu bilemedmkii aptal gibiyim inanin kafayi ycem beklesem mi ki daha :(

Kislar tahminen ilskinin uzerinden on uc on dort gun gecsin derim normal bir siklustede zaten adet zamani yumurtlamadan oniki on uc gun sonra oluyor onun icin dedim adete iki gun kala da cikabiliyor diye

Kislar tahminen ilskinin uzerinden on uc on dort gun gecsin derim normal bir siklustede zaten adet zamani yumurtlamadan oniki on uc gun sonra oluyor onun icin dedim adete iki gun kala da cikabiliyor diye

Idrar testi yapiyim mi smdi ben canim napiyim blmiyorumki ya inan kafam cok karisik adet belirtilerimde hic yok o kafami karstriyor zaten ama idrar testinde cikarmi hemen yoksa kan testi yapmalimiyim erken mi sizce bekliim mi :(

cnm yarın ılk ısın bır test alıp yapmak olsun sılıkte olsa testte cıkıyo gunun gecmese bıle cıkıyo en azından bnm cıkıyo :) hayırlısı olsun bu arada tutacaksa yumurtlama donemıne falanda bakmıyo ayrıca :49::49::49: cokta umut baglama olmayada bılır cnm herseye hazırlıklı ol

Cok tesekkur ederm cvp verdigin icin canm.. kafam cok karisik idrar testi kesin sonuc verrmi ki kan testi mi yaptrmaliyim yoksa :(

Bebisim adet gunun gectimi

Evet canm gecti en son adetim 14 subat :) hep gunu gunune olurum htta bigun once olurum her ay ama benm kafami karistiran şubat ayi 28 cektigi icn bu ay 2 gun sarkma olablrmi? Bu ay 13 unde flan olmam lazm normalde

O hassas testlere kucuk bi servet harcamisimdir bir bucuk yilda heralde adetim iki gun gectiginde normalde de hassastada silik ikinci cizgi cikmisti

Cok tesekkur ederm cvp verdigin icin canm.. kafam cok karisik idrar testi kesin sonuc verrmi ki kan testi mi yaptrmaliyim yoksa :(

sabah ılk ıdrarınla hemn bı test yap hafıfte olsa cızgı cıkarsa hemn saglık ocagına gıt kan testı ver emın olmak adına % 99 sonuc dogru cıkıyo senın ıkı uc gun gectıyse nette cıkabılır cızgı

Owww hic merak etme varsa bisey cikar zaten rahat ol geceli bikac gun olmus bosversene guselim on gun gecmesi gerekiyor falan laflari onlar istisna gec dollenme falan keseyi gorursun allahin izniyle on gun gectimi varsa bisey normal idrar testlerinde cikar yoksa cikmas rahat ol

O hassas testlere kucuk bi servet harcamisimdir bir bucuk yilda heralde adetim iki gun gectiginde normalde de hassastada silik ikinci cizgi cikmisti

Rabbim hepmze nasip etsin bu guzel duyguyu.. benm ilk deneyimim oldgu icin pek bilgm yok size ihtiycm var anlycagnzz :(

Cok sagolasin canimin ici allahim isteyen herkese nasip etsin bende sizle paylasirim tecrubelerimi

sabah ılk ıdrarınla hemn bı test yap hafıfte olsa cızgı cıkarsa hemn saglık ocagına gıt kan testı ver emın olmak adına % 99 sonuc dogru cıkıyo senın ıkı uc gun gectıyse nette cıkabılır cızgı[/QUOT
Agzindan bal damlyooor canm benmm insallah dedgin gibi olurr yarin ilk isim test almak hangi testi aliym adi nedir bunun dandikleri de var sanrm :)

kan testi yaptırın. pozitif çıkarsa 5. haftadan sonra da keseyi görmek için ultrasona gidersiniz.. hayırlısı olsun..

Owww hic merak etme varsa bisey cikar zaten rahat ol geceli bikac gun olmus bosversene guselim on gun gecmesi gerekiyor falan laflari onlar istisna gec dollenme falan keseyi gorursun allahin izniyle on gun gectimi varsa bisey normal idrar testlerinde cikar yoksa cikmas rahat ol

Canimsinnnn yaa cok tesekkrr edermm ikinzede gece gece bi nebze olsn icim rahatladi insallah guzel haber veririm sizee sizden de guzel haberler beklyrm artk aranizdaym ♥

Hayirlisi olsun cikmazsada calismalara devam benimallaha sukur bitti gebelikle isim diye tahmin ediyorum siz gusel haberleri verin bende sizin adiniza sevineyim

Back
X