- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
Dün öğlen iş yerinde babam aradı yeni alacağı ev için aylık ödemelerini ,evi ne kadara aldığını vs söyledi eşim yanımdaydı bu sırada.bende ona söyledim ve babamın kulağına gitmesin diye ve konuşulsun istenmedim diye aramızda kalsın dedim.alındı.kimin duymasını istemiyorsun duysalar ne olacak vs diye çünkü annesi meraklı ve soracak biliyorum.senin ailen sorsa söylemezmisin dedi bende benim ailem sormaz dedim.ayrımcılıl yapmış oldum hatam var evet .kendini kötü hissetti. Boşboğaz sensin diye sinirlendi kapıyı vurdu çıktı.akşam yanlış bir ifade kullandığımı özür dileğdiğimi söyledim .bu sefer anneme saygısızlık yaparsan karşında beni bulursun vs tehditvari nasiat veriyor aklı sıra .sonra akşam ütü yapıyorum ütünün kablolarının kırıldığı yerden içindeki teller gözüküyor .yok ben nasıl kullanıyormuşum ütüyü vs moralimi altüst etti .artık dayanamadım kontrolümü kaybettim vr kırıp döktüm herşeyi .2.kez oluyor bu .tüm gece uyuyamadım konuştuk gece tekrar evliliğin başından beri psikolojik şiddet uygulayan kendisi bana sen bana uyguluyorsun diyor .zeytinyağı gibi tüm suçları üzerime attı benimle konuşmuyor.birkaç gün sonra yıl dönümü evliliğimizin 2.yılı .ama biz konuşmuyoruz .kalbim paramparça .gitmek istyiorsan git seni tutmayacağım dedi bana .resmen evliliğimiz boyunca yaşanan bütün tatsızlıklardan beni sorumlu tutuyor.