Lütfen bana bir akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Hanımlar merhaba
Ben geçenlerde bir hastalık öğrendim 3 ay önce bunu inanılmaz kafaya taktım. Bartholin kisti diye bir hastalık. Ve sürekli bende de olacak diye korkup duruyorum önce sağ tarafta ağrı vardı oradı geçti sol başladı. Her an aynadan felan bakıyorum şişlik var mı sürekli temizliyorum özel bölgemi aman bişey olmasın bir ara temizlemekten kendimi mantar ettim bir krem var sürdüm geçti. Bana bir akıl verin ben sürekli aman kist olucam ağrıdı aman şimdi şişti diye korkup duruyorum. Havuza bile girmedim enfeksiyon olurum kist olur diye takıntı haline geldi. Bir doktora sordum herkeste olmaz kişinin yapısı ile ilgili dedi bu sefer de ya ben o yapıda biriysem diye korkup duruyorum. Takıntı haline geldi bende yardım edin bir akıl verin

Kendi kendinize akıl vermişsiniz aslında. Aklınıza geldiği anda başka bir şeye yönelin unutmaya çalışın. Başka obsesifleştiğiniz bir şey oldu mu hiç?

Kendi kendinize akıl vermişsiniz aslında. Aklınıza geldiği anda başka bir şeye yönelin unutmaya çalışın. Başka obsesifleştiğiniz bir şey oldu mu hiç?
Bir dönem banyo hastalığım var her sabah yapmam gerek yok kendimi kirden ölüyor gibi hissediyorum yaz kış her sabah banyo yapmak zorundayım yoksa ağlarım o gün bamyo yapmadım diye bana bir depresyon sürecinden hediye kaldı

Psikolojik bir durum sizinkisi olmayan şeyin korkusunu yaşıyorsunuz doktora gitmeniz gerekiyor evet milyon tane hastalık var ve bu bizide bulabilir ama öyle bişey yokken ya olursa diye kendimizi mutsuz etmemeliyiz yarın ne olucağımızı düşünüp bu günü karartamayız kendimize.

21 yasinda kalbimde dogustan bir hastalik oldugunu ogrendim. Dr. Kosmak uzulmek stress asirii heyecan yorulmak yok demisti carpintin oldugu anda en yakin acile git kalp krizi riskin normal insana gore cok yuksek vs dedi ve bu hastaligi ogrendim ya ilk birkac ayim biraz yuruyunce nefes nefes kalarak carpintiyla hop acile giderek dil altiyla gecti. Sonra kendi kendime ne oluyor ya dedim bu adam dogustan demedimi. Benim hayatim sporla gecti basketkol voleybol hentbol judo sokakta buyudum kosarak dedim hic bir rahatsizlik yasamadim simdi iki adimda ne oluyor dedim kendime dikkat ettim ama dusunmedimde ve yillardir hic bir sorunum yok sukurki. Hersey kafanizda kendiniz asamayacaginizi dusunuyorsanizda lutfen destek alin boyle hayat gecmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…