• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana bir akıl verin

Nilaydemir33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
4
0
86
Merhabalar. Artık kendimden korkuyorum. Beş aylik bir ilişkim oldu ve bu kişi benimle olan ilişkisini bitirmeden aynı iş yerinden başka biriyle görüşmeye başladı.Ben farkedip söyleyince haklıymış gibi cirkeflesti ve bitti. Benim yanımda pek dolanmiyorlar ama onları görmek ,duymak beni kahrediyor. Ben ortak düşmanlarının şu an. Dayanamıyorum artık,adam yeminler içiyor ilişkileri olmadığına ama tabi ki var. Benim içimi soğuyacak tavsiyelerinize ihtiyacım var

Yüzlerine bakma, yokmuslar gibi davran, selam verme alma. Yeni başlangıçlar yap, yeni asklara yelken aç, vereceğin en iyi tepki bu olur "kendi hayatına bakmak"

Öncelikle sakin olun hiçbir ilişki, hiçbir erkek sizden önemli değil bunun farkına varın.
Hayata bir kez geliyoruz, belki son günümüz bugün onu da bizim kıymetimizi bilmeyen adamlara ağlayarak mı geçireceğiz canım.
Yaşadıklarınız kolay değil ama bence tek çare o işyerinden bir an önce uzaklaşmak, biraz da olsa birikiminiz varsa iş bulana kadar en azından işsiz kalmanız bile aynı ortamda psikolojinizi bozmaktan iyidir.

Bitirmediyseniz bitirin mutlaka. Erkek işte unutursunuz gider zaten, insanlar senelerce birlikte oldukları kişilerden ayrılıyor, 5 ay ne ki. Kendi aklınız var onun manipülasyonuna gelmeyin.

Merhabalar. Artık kendimden korkuyorum. Beş aylik bir ilişkim oldu ve bu kişi benimle olan ilişkisini bitirmeden aynı iş yerinden başka biriyle görüşmeye başladı.Ben farkedip söyleyince haklıymış gibi cirkeflesti ve bitti. Benim yanımda pek dolanmiyorlar ama onları görmek ,duymak beni kahrediyor. Ben ortak düşmanlarının şu an. Dayanamıyorum artık,adam yeminler içiyor ilişkileri olmadığına ama tabi ki var. Benim içimi soğuyacak tavsiyelerinize ihtiyacım var
En güzel intikam umrunda olmadığını göstermektir. Onları görünce gülün. Her zamankinden daha neşeli görünün. Nasıl sinir olacaklar göreceksiniz.

İyi olun işinize bakın hayatınıza devam edin
Onlarıda görmezden gelin
Bu karşı tarafın hiç hoşuna gitmez en büyük dersi verir sizde iğleşirsiniz

Öncelikle sakin olun hiçbir ilişki, hiçbir erkek sizden önemli değil bunun farkına varın.
Hayata bir kez geliyoruz, belki son günümüz bugün onu da bizim kıymetimizi bilmeyen adamlara ağlayarak mı geçireceğiz canım.
Yaşadıklarınız kolay değil ama bence tek çare o işyerinden bir an önce uzaklaşmak, biraz da olsa birikiminiz varsa iş bulana kadar en azından işsiz kalmanız bile aynı ortamda psikolojinizi bozmaktan iyidir.
Malesef tayin isteme şansı yok hicbirimizin

Dayanamıyor da ne demek oluyor? İlişkiniz bitmiş. Her aklı başında insan gibi önünüze bakacaksınız. Kiminle ne yaptığı bu saatten sonra sizi ilgilendirmiyor.

icinizin sogumasi icin daha yapmasini bekliyorsunuz ki sizinle iliskisi varken başkasıyla gorusmus bu ondan nefret edip uzaklasmaniz icin buyuk bir neden yani

Amannn siz de. Sadakat duygusu olmayan adamla devam edip ne yapacaksınız. Bir süre sonra bir başkasını bulup şimdikine eyvallah diyecek. Cidden gereksiz bir gerginlik.

Back
X