Lütfen bana bir akıl verin.. :(

Siz bu şekilde yaparak eşiniz alkolü bırakır mı sanıyorsunuz. Siz üzerine gittikçe daha çok yapacak. Karnızda ki bebekle bile tehdit ettiniz adamı. Hani gidip kürtaj formunu koydunuz önüne ee doldurdu. Ne oldu ? Evliliğe başlayınca mı başladı içkiye. İçki abartınca kötülüklerin anası oluyor. Abartmadığı sürece çevresine zararı olmadığı sürece bana göre sıkıntı yok. Sarhoş olana kadar da içmiyormuß ki. Adama alkolik gibi bakıyorsun. Hayır benim ailemde de var. Amcam mesela haftada bir gece içiyor evinde kimseye zararı yok içip içip kimseye vurmuyor dövmüyor..
Güzelce konuşun haftada bir kere iç diye. Bu adam nişanlı iken içmiyormuş muydu? 3-4 tane aynı şekilde konu açtım herhalde güzelim burada yorumlar değişmeyecek. Bunu onunla çözeceksin.

sizin yasam tarzinizi bilemem ama benim acimdan her gun icse de fark etmez eger sarhos olmuyorssa ustune gitmeyin bakalim ne olacak belki cok baski yaptiginiz icin vazgececgi varsa da vazgecmiyordur ?

Aynen üstüne gittikçe daha çok içiyorlar. Amcandan biliyorum. Yengem artık kendi haline bıraktı. O da haftada bir 15 günde bir içmeye başladı.

Nerdeyse Bir kaç aydır alkolik kocanızla ilgili kaçıncı konunuz
Ne akıllar verildi de siz uyguladınız mı
Sihirli değnek mi mucize mi bekliyorsunuz nedir yani
Adam tedavi olmak isterse olur istemiyorsa böyle devam eder siz onun isteği olmadan onu değiştiremezsiniz Ya bu durumu kabulleneceksiniz ya da bırakıp gideceksiniz
Alkolik babanın sıkıntısı ile büyümüş biri olarak kendi çocuğunuza da mı bu hayatı layık gördünüz
Allah yardımcınız oldun İnşallah doğru yolu bulursunuz

Olmuyor ikna denedim defalarca dedim yani bırakamıyorsan tedavi ol ama yok ben oyle dıyorum annesi haftada bir içsin diyor oda sorun olarak görmuyor bunu

Valla allah yardimcin olsun.alkol alan bir adam ile madden ve manen yipranirsin.annesi akıl verse belki düzelir nebilim başka çare gelmiyor insanın aklina

Hadi flört zamanı anlamadınız nişanlyken anlardınız.
Hadi nişanlyken anlamadınız evlendiğibizde zaten anlamış durumdasınız.
Bir masumu bu saçmalığa ortak etmek niye?
Bağırsanız da, kızsanız da, boşanmayla ya da bebekle tehdit de etseniz ve hatta 3 çocuk da doğursanız alkolü bırakmak istemiyorsa bı rak maz.
Zaten hanımların tavsiyelerini de dikkate almıyorsunuz. Ne diye konu açarasınız bilmem.

Back
X