Lütfen bana bir akıl verinn😔

Herkese merhaba Rabbim hepimize nurtopu gibi sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah 🙏 ben bu ay yumurtalık takibi yaptırdım 13.gün yumurtamın çatladığını gördük yarın adet olmam gerekiyo bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı olsa çıkarmıydı acaba 😔
Bazen gec cikabiliyor arkadasim adeti 2 gün gecdi negatifdi bir hafta sonra pozitif gordu hamileydi

Bugün e kadar idrarda kesin çıkardı. Hamile olunca geç döllenme de olsa erken gebelik testinde çıkıyor. Benim 2 gebeliğim oldu ikisinde de adetime 1 hafta kala öğrendim erken gebelik testi ve kaset testen. Hamilelik varsa çıkardı yani. Bence
Yani kimisi sizin gibi diyor ama defalarca testte negatif görmesine rağmen kanda pozitif çıkan arkadaşlarımız da olmuş. Bu da kafamı karıştırdı açıkçası, en iyisi kan verip doğrusunı öğrenmek

Herkese merhaba Rabbim hepimize nurtopu gibi sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah 🙏 ben bu ay yumurtalık takibi yaptırdım 13.gün yumurtamın çatladığını gördük yarın adet olmam gerekiyo bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı olsa çıkarmıydı acaba 😔
Bence adetinizin gecikmesini bekleyip testi tekrarlayın sonra hala bi sonuç alamazsanız da kan verirsiniz. İnşallah gönlünüze göre olur 😊😊

Yani kimisi sizin gibi diyor ama defalarca testte negatif görmesine rağmen kanda pozitif çıkan arkadaşlarımız da olmuş. Bu da kafamı karıştırdı açıkçası, en iyisi kan verip doğrusunı öğrenmek
Ben hiç riske girmiyorum direk kan testi yaptırıyorum. En garantisi. Hayırlısı olsun diyelim 😊

Kızlar regl günüm dört gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20221130_142212.webp
    IMG_20221130_142212.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 85
Back
X