bundan bes ay once kavgalar kıskanclıklar uyusamama yuzunden erkek arkadasımdan ayrıldım bana aylarca yalvardı agladı kıyamadım tekrar basladık , gercekten cok degısmıtı kavga bıle etmıyodukkı bız bır sene boyunca hergun kavga eden cıfttık,hersey gayet ıyı gıdıyodu takıı dune kadar , dün sabah işe gıderken bana ne gıydıgımı sordu bende fotograf cekıp yolladım , sonra ıs geldım , oglen paydosundada aramıs işyerı bahcesıne cık goruyum dıye ( aynı sanaı sıtesınde çalısyoruz) benımde sarjım bıtmıs . bende hemen cıktım odama sarja takmak ıçin . bu sırada bıkac kez daha aramıs ama o arada bır kac ısım oldugundan cevap veremedım , sonra ıpın ucu kactı neymıs ben nıye cevap vermıyomusumda mesgule verıyomusum . o tel nun sarjı nasıl bıtermıs , sen bılerekmı dısarı cıkmadın yoksa elbısemı gıydın ısyerınde, bılerek cıkmıyosun falan dedı , resmem gururumu kırdı , resım yolla bıdaha dedı bende yollamadım cunku zaten ıkı saaat once yollamıstım resım , resım yollamazsan bıdaha aramam ararsam annemın babamın yuzunu gormek nasıp olmasın falan dedı bende yollamıyorum guvenmeyı ogrenıceksın dedım ve yollamadım , dunden berı aramıyo sormuyor napmam gerekıyor hatalımıyım bılemıyorum ayrıldıkmı anlamadım , uzuluyorum ona cunku cok sevıyodu benı cok uzulucek .napmalıyım bılemedım bır fıkrı olan varsa bana yardım edebilrse sevinirim.bu arada ailem ılıskımız onaylamıyor.