lutfen bana bir fikir verebilirmisiniz?

cy2580

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
454
1
48
İstanbul
bundan bes ay once kavgalar kıskanclıklar uyusamama yuzunden erkek arkadasımdan ayrıldım bana aylarca yalvardı agladı kıyamadım tekrar basladık , gercekten cok degısmıtı kavga bıle etmıyodukkı bız bır sene boyunca hergun kavga eden cıfttık,hersey gayet ıyı gıdıyodu takıı dune kadar , dün sabah işe gıderken bana ne gıydıgımı sordu bende fotograf cekıp yolladım , sonra ıs geldım , oglen paydosundada aramıs işyerı bahcesıne cık goruyum dıye ( aynı sanaı sıtesınde çalısyoruz) benımde sarjım bıtmıs . bende hemen cıktım odama sarja takmak ıçin . bu sırada bıkac kez daha aramıs ama o arada bır kac ısım oldugundan cevap veremedım , sonra ıpın ucu kactı neymıs ben nıye cevap vermıyomusumda mesgule verıyomusum . o tel nun sarjı nasıl bıtermıs , sen bılerekmı dısarı cıkmadın yoksa elbısemı gıydın ısyerınde, bılerek cıkmıyosun falan dedı , resmem gururumu kırdı , resım yolla bıdaha dedı bende yollamadım cunku zaten ıkı saaat once yollamıstım resım , resım yollamazsan bıdaha aramam ararsam annemın babamın yuzunu gormek nasıp olmasın falan dedı bende yollamıyorum guvenmeyı ogrenıceksın dedım ve yollamadım , dunden berı aramıyo sormuyor napmam gerekıyor hatalımıyım bılemıyorum ayrıldıkmı anlamadım , uzuluyorum ona cunku cok sevıyodu benı cok uzulucek .napmalıyım bılemedım bır fıkrı olan varsa bana yardım edebilrse sevinirim.bu arada ailem ılıskımız onaylamıyor.

beni çok seviyo üzülecek kelimeni anlamlandıramadım....sen seviyor musun

yoksa seni sevdiği için mi berabersin...

ailen neden onaylamıyor...

bu arada ayrılık yok kızmış sadece o kadar ....arayacak seni .

Kültür farkı , eğitim farkı bir sürü saçma sapan nedenlerden dolayı ıstemıyolar onlar , bende sevıyorum ama o çok daha yogun yasıyo

İşalah dedıgın gıbı olur

o kızmışdır trip atıyo kendisine göre ..şuan sen ona göre suçlusun senin aramanı bekliyor ama o arayacak.
neyse ben buna takılmadım...

yazdığın diğer şeylere takıldım.saçma sapan dediğin şyler var ya ailenin takıldığı ve benim şuan takıldığım eğitim kültür farkı ...vs

bunlara sende takıl bence şuan takılmazsan evlenince çok ciddi şekilde yüzleşecek ve ailenin takıldığı noktaların saçma ve sapan olmadığını göreceksin.

mutluluk seninle olsun

Back
X