lütfen bana bir yol gösterin!!!!

merve_aydin_92

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
58
3
6
35
İstanbul

ben bi çocukla 1 yıl hazırlık okudum hiç ilgimi çekmedi sonra aynıs sınıfa düştük 1.sınıfta bi şekilde tanıştık hiç tipim değildi ama takva sahibi sandım ona tav oldum arkadaşlığımız ilerlerdi herşey mükemmldi çıkmaya başladık kabus gibi günler yaşadım hergün kavga hergün ayrılıkmahvetti beni ben hep dayandım sabrettim köpeği oldum peşinden koştm ondan önceki çıktıklarımı biliyordu her kavgada onları yüzüme vurdu o hep kızlarla haşır neşirdi ama ben kimsele konusamıyodum hatta bi kavgada ayrıldık eski sevgilisiyle yat partisine gitti fotoları buldum ayrıldım ondan evime geldi kapımda yattı affettim hep yaptı bunu her ayrılıkta kavgada başka kızlara gitti ben sevdiğimden hayallerimden affetim hep bazen o afdiledi zor olsada ondan kopamadım ailemi arkadaşlarımı karşma aldım geleceğimi tehlikeye soktum geçen gıdıp benle barışması için yalvardım bana hakaretler etti ben bir suru kız tavladım git sende başkasını bul diye nispet yaptı her şeye katlanırım dedim yeterki beni bırakma dedim bir şekilde kabul etti 1 hafta boyunca bana hep kotu davrandı kotu kız muamelesi yaptı dayandım eğlenilecek kızsın dedi sustum yalancı dedi iftiralar attı dayanmaya çalıştım ama artık sabrım tükendi çunku bana guvenmediğinı söyledi bir kaç kez aradı açmadım facemi kapadım 2 gundur aramyrm oda aramıyor çok gurursuzluk yaptım 1 sene dayandım hep suçlu ben oldum o da beni sevdiğini soyluyordu defalarca aldattı hep affettim sevdiğimden.beni aldatmasından dolayı bazen onun burnunu sürtmek için hatasını anlasın diye ona iyi davranmadığım zamanlar vardı ama içimden gelmiyodu gözlerine her baktığımda ihanetini görüyodum sonra bi ara benden face şifremi aldı orda arma motorunda eski sevgilime falan baktığımı görmüş ben biri içindeçok yanmıştım can sıkıntısına bazen faceden bakardım ama sana yemin ederim o çocuğa karşı içimde birşey olduğundan değil öylesine bakıyordum ve gene yemin ederimki şu1 yıl içinde o şerefsizi aldatmadım ondan gizli bişey yapmadım hatta hattımı bile değiştirdim onun için içi rahat etsin diye ama o beni aldattı ya onunla es tutmak için o facedeki bakmalarıma aldatma dedi bunudA hep yüzüme vurdu bakın sonuçta siz beni tanımıyorsunuz yapsam yaptım derim ama yan gözle kimseye bakmadım asla
canım yanıyor nolur yardım edin?

Son düzenleme:
"Kurtulduğuna şükret" yazılacak ki doğru...

Ama ondan kurtulmuş olmanız sizin içinizdeki kini ya da acıyı azaltmayacak..

İlk zamanlar her ne yaparsanız yapın azalmayacak acınız ya da o her ne yaparsa yapsın...

Ayaklarınıza kapansa, çok pişman olduğunu, sizi çok sevdiğini söylese... Bu karakterdeki bir insan bunları yapsa bile bir gün bir bakmışsınız yine size hakaretler ediyor, olmadık suçlamalarda bulunuyor...

Bu tip insanları hasta kabul edin, içinde merhamet, empati, sevgi, saygı bulunmayan insanlar... Hani tecavüz eden, hırsızlık yapan, birilerini gözünü kırpmadan öldürenler gibi... Bu kimseleri de Allah böyle yaratmış yani sizin acı çekiyor olmanız ya da kendinizi kötü hissetmeniz onun için hiçbir şey ifade etmiyor... "Onu çok kırdım, uyuyamaz şimdi, ahını aldım" vs diye düşünmüyor, karşınızda böyle bir insan varken sizin için ne yapılabilir, kim yardımcı olabilir ki size...

Tüm iletişim yollarını kapatırsanız kurtulursunuz ancak... Yani öldü mü kaldı mı onu bile takip etmeyeceksiniz... Bulaşıcı bir hastalığı olan insandan, ölümcül bir virüsten, selden, depremden nasıl kaçılırsa bu kişiden ve bu mizaçtaki diğer insanlardan öyle uzak duracaksınız... Asla onu kıskandırmaya, kendinizden haber uçurmaya, taktikler sergileyip pişman etmeye vs çalışmayacaksınız... Buna rağmen kendinizi iyi hissetmeye başlamanız oldukça uzun sürecek çünkü sizi sadece zaman kurtarabilir...

Bence peşinden kosma sen ne kadar peşinden kosarsan o senden o kadar kacar ayrıldık desen bile senn geri doncegndn emin oldugu icin fazla umursamaz belki sen onun için cepte olanlar lıstesndesn eger senle ayrılır ayrılmaz başka kızlara gidiyorsa senle birlikteyken de gitmş olabilir bence hic uzulme bittigi iyi olmş kurtulmuşşn unut diyemem cunku kolay unutulmuyo sende unutmus gibi yap onu gordugun zaman o varken yokmuş gibi yap yani senn hayatınn devm etdigini anlasın eger sen pesinden koşmazsan seni gercekten kaybettigini sanar o sana geri donmeye calışır. Çunku biri sana hep seni seviyorum dese sen onu sevmesn oburgun bi baskasıyla konustugunu duysan hiç sevmedgn halde için burkulur dune kadar beni seviyodu dersn ilgini ceker ama o sana geri donse bile sen donme derim belki tekrar başlarsanz yine hersey aynı olabilir.

Nasıl yaa bu adamla bi gelecek düşündüğün için peşinden koşmadın dimi? Öyle de lütfen. Gerekirse hergün tek başına ağla zırla kötü günler geçir ama asla gururunu ayaklar altına aldırma kendine yazık edersin

düşündüm maalesef düşündüm. öyle bir kaptırdımki kendimi alışkanlığıda geçti bu iş artık ben bana yapılanları hazmedemiyorum bana öyle şeyler söylediki ben yakışıklıyım sen güzel değilsin bana muhtaçsın demeye getirdi bende bu düşünce yüzünden hep ona kul köle oldum

yemin ederim ne kitaplar okudumne dualar ettim psikiyatrise bile gittim ama bi an geliyo kendimi tutamayıp hemen ona koşuyorum. başkasıyla mutlu mu acaba diye düşünmekten mahvettim kendimi ben ağlarken o gününü gün ediyo benle çıkarken bile başka kızlarla konusuyodu ben çok aciz duruma düştüm ama bir aydır asla aramadım asla konuşmadım ben ayrıldım ondan ve istikrarımı sürdürdüm geçen gün avm de gördü beni ısrarlı bir şekilde konuşmak istedi reddettim lanet olsun sana dedi gitti pişman olmadım ama bazen aklıma geliyo canım yanıyo yemek yiyemez oldum ölmeme az kaldı bu gidişle

ama benim canım çok yanıyo çook.. onun bu yaptıkları ve yapacakları aklıma geldikçe yaşama umudumu kaybediyorum 2 hafta sonra okul açılacak ve ben gene eski halime dönmekten çok korkuyorum

Eger gercekten sana geri donmek isteseydi sen reddettign zaman hemen vazgecp gitmezdi yani demek istedigim senin sevgini kaybetmek istemiyo seni her gordugu zaman sana birseyler diyo ve herseyi başa sarıyo sende, kendisini unutturmamaya calışıyo ama sen gayret et asla geri donme insan neleri unutuyo sende unutursun ama baya zaman lazm unutman icin o yuzden hiç tek basına kalma oyalancak birsey bul kendne, yani kendine onu dusundurcek fırsat verme zamanla bak gorursn onu dusunmeye başlarsın sonucta daha yeni sayılır 1 ay oldu demşşn 1ay da kimse kimseyi unutmaz ki ama inşallah hersey istedigin gibi olur kendini uzmemeye calış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…