Lütfen bana dua edermisiniz?

Kavuncuu

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
225
111
303
Selamun aleyküm arkadaşlar Rica etsem bana dua edermisiniz Bi cilt hastalıgım var malesef gecmiyor goruntu cok kotu tedavisi olmayan bir hastalıkmış Psikolojim mahvolmus durumda sosyal hayatım bitti herkes igreniyor goren bakamıyor Ben dua ediyorum başka ne duası okuyabilirim Sizlerde benim icin dua ederseniz size minettar kalırım (

Çok geçmiş olsun arkadaşım Rabbim en kısa sürede şifa versin inşallah. Hastalıklar için Ya Şafi esması faydalıdır. Abdestsiz ya da regl iken de okuyabilirsin. Aşağıya kopyaladığım uygulamayı internette görmüştüm. İnşallah faydasını görürsün. Senin için dua edeceğim.

"45 gün süreyle her gün 1 Fatiha süresi,arkasından (422) kere “Ya Şafi” İsmi Şerifi okunur.Ve şöyle dua edilir.” Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya(bana) şifa ver.Onu (Beni) iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allah’ım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin(görmeyeyim)."

Çok teşekkür ederim canım İnan caresiz kaldım dua dan baska ilacım yok artık Sana icimi anlatamam Bu dualarıda edicegim Allah binlerce kez razı olsun Hakkını helal et

Çok teşekkür ederim canım İnan caresiz kaldım dua dan baska ilacım yok artık Sana icimi anlatamam Bu dualarıda edicegim Allah binlerce kez razı olsun Hakkını helal et

Helal olsun arkadaşım bişey yapmadım. Allah yardımcın olsun, Rabbim inşallah tez vakitte ferahlık nasip etsin.

Rabbim şifa versin sizin için dua edicem bol bol umutsuz olmayın derdini veren dermanını da verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…