- Konu Sahibi pamuksheker
2 snelk bir işlkm var svglm ck inatcı snirli sürekli ayrlıp brısyrduk. Uzn süredr ayrlmamıstk.. 2 gn önce ayrldk beni snir etmk içn ona ysakladgm syleri yaptı.. Sitede havuza grmek gbi. bnmde dısarı ckıp gzmeme karısyrdu dısarı cktm ftgrf cekldm ona attm ftgrafları. Snirlenip fceden bi kız eklemiş kzında kanı bozuk belli ki barda sbahlarız mhabbeti flan yapmıs. o da kza istnblda geldgnde nerde kalcksın demiş. svglm istnblda o ekleyp knustgu kz baska sehrde.
kızda bnm kalcagm yer belli olmaz barda sbhladgm icn demiş. Benmkide bize gel demiş. kz yk yk demiş bnm ki küserm fln demiş kz kbl etmemiş. benmki ckarken kıza telefn numarasını bırakmış. o sıradada bana msj atıyor faceime gir bak buldm birini diye. sanırım kızı öncden okuldan tanıyrdukız özldm ln sni flan demiş.. Seviyorum ama bunu kaldıramıyorumm ne yapmalym?
kızda bnm kalcagm yer belli olmaz barda sbhladgm icn demiş. Benmkide bize gel demiş. kz yk yk demiş bnm ki küserm fln demiş kz kbl etmemiş. benmki ckarken kıza telefn numarasını bırakmış. o sıradada bana msj atıyor faceime gir bak buldm birini diye. sanırım kızı öncden okuldan tanıyrdukız özldm ln sni flan demiş.. Seviyorum ama bunu kaldıramıyorumm ne yapmalym?