Lütfen bana fikir verirmisiniz

Mlgm55

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
162
95
13
32
Mrhb arkadaşlar çok uzun zamandır burayı takip edip aklıma takılan bazı şeyleri burdan çözmeye çalışıyorum . sonunda bende uye olmaya karar verdim Ben sizlere bisey sormak istedim geçen sene kürtaj oldum 9 haftalik bebegim gelişmediği ve kalp atışları olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldim:KK43: suan tekrar dan hamile kalmak istiyorum 3 aydır korunmuyorum ama hala bebek yok sizce doktora gitmeli miyim yani doktora gitsem bana herhangi bir tedavi uygulanirmi

Mrhb arkadaşlar çok uzun zamandır burayı takip edip aklıma takılan bazı şeyleri burdan çözmeye çalışıyorum . sonunda bende uye olmaya karar verdim Ben sizlere bisey sormak istedim geçen sene kürtaj oldum 9 haftalik bebegim gelişmediği ve kalp atışları olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldim:KK43: suan tekrar dan hamile kalmak istiyorum 3 aydır korunmuyorum ama hala bebek yok sizce doktora gitmeli miyim yani doktora gitsem bana herhangi bir tedavi uygulanirmi
Acaba yaşınız kaç

Dr a tabi ki git bebek istedigini söyle o seni muayene eder yumurtlama günleri söyler sende ona göre davranırsin daha garanti olur më olur ne olmaz vakit kaybetme canım bn vakit kaybettim çok pişmanım bnm de daha önce boş gebeliğim oldu dediğin gibi 9hafyalikken kürtaj oldum şimdi tüp bebekle allahima sonsuz şükürler olsun hamileyim.ama sen git bi sorununuz yoksa bile folik asit başlatır dr un bi daha ki adetin in ikinci günü git ki yumurta takibi yapsın dr. Bide eşinde bi üroloji görünsün ne olur ne olmaz

Back
X