Nickiniz ne kadar güzel, hayat zor. Yani gerçekten zor ve siz daha daha zorlaştırıyorsunuz anladığım kadarıyla.
Üç beş tane nokta kadar benek için sizinle evlenmeyecek adam zaten evlenmesin, o adamdan bir cacık olmaz.
“Sizin için söylemesi kolay” filan diyorsanız, sedef hastasıyım ben. Bütün vücudum kabuklu yaralarla kaplı, kafa derimin içi dahil. Öyle sadece diz dirsek filan diye de düşünmeyin, baya baya bacaklarım sırtım göbeğim... kollarımda yoktu bi, kollarım da başladı. He bu arada hormonlar da nanay, tiroid gitti boynumda frankeştayn gibi de ameliyat izi var, kilo aldı başını gidiyor onu toparlamaya çalışıyorum, boy birbuçuk metre, selülitlerim falan şaahane. He tabi yaralardan dolayı pek görülmüyor
Evliyim bu arada. Kocam da, kocam diye demiyorum yani hem huyu iyidir hem kendisi yakışıklıdır. Benden kat kat güzelini bulurdu yani istese, o kadar diyeyim.Evlenmeden önce kendisine durumumu açıkladım hatta sırtımı da açıp gösterdim, na bak durum bu, bunlar ilerde geçebilir de artıp suratımı da kaplayabilir de, iyi düşün dedim. Tepkisi “sen benden ayrılmak istiyosun da yol mu yapıyosun ben seni iki benek için bırakır mıyım” dedi. İki benek dediği gerçekten iki benek değil bu arada emin olabilirsiniz.
Evlenmek için bakmanız gereken başka kriterler var ve cildiniz bu kriterlerden biri değil.