• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana yardım edin çok çaresizim

Ya böle şey mi olur allah aşkına ? Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz .. bu sebepten evlenmeyeceklerse hiç evlenmesinler zaten .. emin ol evlilikte çok daha önemli konular var, öncelikler var .. Allah başka dertler başka sağlık sorunları vermesin ...

Çok haklısınız ama bunu yaşayan bilir psikolojim o kadar bozuldu ki etek elbise thişört giyemiyorsun ben kendime bile bakamıyorum

Çok haklısınız ama bunu yaşayan bilir psikolojim o kadar bozuldu ki etek elbise thişört giyemiyorsun ben kendime bile bakamıyorum
Bende de var .. yani belki seninki daha fazladır ama ben rahatsız olmuyorum artık ne yapabilirim ki Allah ın yarattığına..
Kese deneyin o biraz geçiriyor tamamen yok olması imkansız zaten .. Kışın değil de yazın sıkıntı

Evet .. Eşim de ne sevgili iken ne de evlendikten sonra hiç bişe demedi ... dememeli de zaten .dedim ya eş seçiminde emin ol çok daha önemli şeyler var .. seni seven olduğun gibi sevsin.. boş yere kendini üzüyprsun . Ne hastalıklar var rabbim esirgesin ..

IMG_2879.webp

Bilmiyorum sizinki benimki gibi çok belirginmiydi çok haklısınız ama sürekli düşünmekten başıma ağrılar giriyor artık

Canım abartma bence.Bosuna uzme kendini..O kadar çok belli degiller ki.Hem erkekler de kıllı falan amaaan.Sev kendini boşver

Fotoğrafda net çıkmamış belirgin aslında teşekkür ederim moral vermeye çalışıyorsunuz ama boyum kısa esmerim bunun dışında sırtımda renk farklılığı var onunda çaresi yok lazer bile yaptırdım kalçamda beyaz çatlaklar var yani adam benimle niye evlensin hadi evlendi evlendikten sonra bana en ufakcık bir imada bile bulunsa ben üzüntüden mahvolurum

Fotoğrafda net çıkmamış belirgin aslında teşekkür ederim moral vermeye çalışıyorsunuz ama boyum kısa esmerim bunun dışında sırtımda renk farklılığı var onunda çaresi yok lazer bile yaptırdım kalçamda beyaz çatlaklar var yani adam benimle niye evlensin hadi evlendi evlendikten sonra bana en ufakcık bir imada bile bulunsa ben üzüntüden mahvolurum
.
Sıkma canını..Olsun bişey olmaz.Kendini sevmeyi sene önce.Kendinle mutlu ol.Seni sevmeyen,beğenmeyen baksın işine zaten.Sana değer vermeyenle işin olmasın.Takıntı haline getirme bence

Nickiniz ne kadar güzel, hayat zor. Yani gerçekten zor ve siz daha daha zorlaştırıyorsunuz anladığım kadarıyla.

Üç beş tane nokta kadar benek için sizinle evlenmeyecek adam zaten evlenmesin, o adamdan bir cacık olmaz.

“Sizin için söylemesi kolay” filan diyorsanız, sedef hastasıyım ben. Bütün vücudum kabuklu yaralarla kaplı, kafa derimin içi dahil. Öyle sadece diz dirsek filan diye de düşünmeyin, baya baya bacaklarım sırtım göbeğim... kollarımda yoktu bi, kollarım da başladı. He bu arada hormonlar da nanay, tiroid gitti boynumda frankeştayn gibi de ameliyat izi var, kilo aldı başını gidiyor onu toparlamaya çalışıyorum, boy birbuçuk metre, selülitlerim falan şaahane. He tabi yaralardan dolayı pek görülmüyor :halay:

Evliyim bu arada. Kocam da, kocam diye demiyorum yani hem huyu iyidir hem kendisi yakışıklıdır. Benden kat kat güzelini bulurdu yani istese, o kadar diyeyim.Evlenmeden önce kendisine durumumu açıkladım hatta sırtımı da açıp gösterdim, na bak durum bu, bunlar ilerde geçebilir de artıp suratımı da kaplayabilir de, iyi düşün dedim. Tepkisi “sen benden ayrılmak istiyosun da yol mu yapıyosun ben seni iki benek için bırakır mıyım” dedi. İki benek dediği gerçekten iki benek değil bu arada emin olabilirsiniz.

Evlenmek için bakmanız gereken başka kriterler var ve cildiniz bu kriterlerden biri değil.

Canım cidden takma bunu kafana hiç. Çok ciddi bir cilt hastalığı olan bir tanığım vardı. O evlendi gayet de mutlu. Senin hiçbirseyin yok. Seven insan böyle ufak detaylara bakmaz. Seni sen olduğun için sevecek biri illaki çıkar karşına. Bu durumun moralini bozmasına özgüveni ve enerjini olumsuz etkilemesine izin verme.

Emin ol aklı başına bir erkek evlenirken öncelikli olarak buna bakmaz. Senin kişiliğine karakterine bakar.

Arkadaşımda da var aynısı. Maşallah çokta mutlular evli o....
O da takıntı yapmıştı ama iki yıl sevgili olup öyle evlendiler hiçte problem edip o konu hakkında birşey dememiş eşi.
Üzmeyin kendinizi , çok şükür sağlığımız yerinde elimiz ayağımız tutuyor .

Vücudum tüylü. Nişanlı iken söyledim böyle böyle diye.kollarimdaki tüyleri de gösterdi Ben beğenmem kendimi ama bir gün olsun beğenmediği hissetmedim.kabul ettiği için Yapma.siz de dürüst olun söyleyin.
Benim e s im çok tüylü .oradan yirttim ben:olamaz:

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için inşallah dediğiniz gibi biri çıkar bu psikoloji o kadar kötü ki anlatamam herkes istediğini Özgürce giyebiliyor ama ben hep daha uzun şeyler giymem gerekiyor görenler aaa ne olmuş alerji mi falan diyip bulaşıcı bir hastalığım var gibi bakabiliyor bazen ölsemde kurtulsam diyorum

Back
X