Lütfen bana yardım edin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Mltmdmr

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
18
12
8
37
Arkadaşlar ekimin 18 ——3 gün reglı oldum
Kasımın 20 de kan tahlili yaptım negatifti
Kasımın 27 tahlil yaptığımda ise 159.9
Yine aynı sekılde. 29.ise 438.7 çıktı
kanımda hcg değerim bu kadar çıktı Asıl büyük sorun
O dönemlerde psikolojik çöküş yaşadığım için kendimi dağıttım ve ben yumurtlama dönemimi ögrenmem lazım umarım anlamışsınızdır sebebini bir kaç kişiyle takıldım fakat ben bebişi çok istiyoru napıcagımı şaşırdım
Ne zaman hamile kalmış olabilirim kasımın 1 yumurtama olmus olsaydı sanki kasımın 20 kanda çıkardı gibime geliyor
Benim birlikteliğim kasım1gecesii
Kasım4gecesi

kasım7+12
Bunlardan hangisinde olabilme ihtimali olabilir sizce ? Ve benim yerimde olsaydınız ne yapardınız???

Yaşadığın ilişkilerden bahsetmiycem bu ne saçmalık fln demiycem haddim değil ama Kimden hamileyim diye soruyorsun bana Bi tık komik geldi sadece kusura bakma. Ama kasım 20 de negatifse büyük ihtimal kasım 7 yada 12 sinde olan İlişkidendir. Daha öncekiler olsa kanda mutlaka çıkardı. Sizce ne yapmalıyım diye sormuşsun. Babasından emin olmaya bak ve ona bi bebeğiniz olacağını söyle babasız büyütmek istemezsin çocuğunu diye düşünüyorum. Ama yüksek ihtimal 7 kasımdakidir çünkü 6 7 günde dölleniyor ve sonra kanda yavaştan yükseliyor. İlla yumurtlamada hamile kaldım diyede düşünme diğer günlerdede kalmış olabilirsin. Ne diyim hakkında hayırlısı canım.

Çok çaresiz kaldım bu tarz şeyler yapan biri hiçbir zaman olmadım ama bu zamanda böyle denk geldi bende bu durumdan hiç hoşnut degılım çok kararsızım doğurmayı çok ıstıyorum fakat işte malesef çok kötü durumdayım işin içinden çıkamıyorum malasef kasım7 ve 12 olan zaten eski sevgilimi kendisi yaralamadan ceza evinde 2 senede orada kalıcak

Nebiliyim yani zaten kimden olduğu net belli değil Madem 7 ve 12sindeki içerde sende 1 ve 4ünde olanla iletişime geç belkide odur babası. Bekar anne olmak da bi seçenek yalnız kendine ait bi gelirin varsa Ve ona tek başına yetebileceksen doğur zaten burda kimse sana aldır demez sanmıyorum. Evladın o senin doğurmak istemen çok normal ama babasını bilmiyor olman sıkıntı babasını netleştirdin diyelim (nasıl olacaksa) peki o baba adayı o çocuğu isteyecekmi yada senle evlenecek ve ömrünce sana kocalık bebişine babalık yapacakmı. Durum vahim allah yardımcın olsun. Madem doğurucam diyosun ki en doğru seçim kendini üzme ve sıkıntıya girme bebeğinde etkilenir

bilmiyorum işte amnemle beraber yasıyorum hapistekinede çocuk olucagını söylemiştim annemde zor kadın beni evde bezdiriyor çocuk olunca kimbilir neler yapar KESK’e salakça davranmasaydım. Fakat kasımın 20 kanda çıkmaması geç gebelik oldu diye düşündürüyor ban yani ceza evindeki arkadaştan diye yinede emin değilim karar veremiyorum

Allah yardımcın olsun ne diyim. Dna testiyle felan öğrenebilirsin Babanın kim olduğunu. Annen öğrenirse tepki vermekte haklı kendini onun yerine koy reşitmisin Onuda bilmiyorum. İnşallah herşey gönlünce olur

gerçekten öğrenmek biraz zor olabilir. umarım anlarsınız hangiisinden olduugunu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…