Lütfen Bana Yardım Edin Ölüyorum Üzüntüden

ilgim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
152
74
318
5 aylık hamileyim ve biraz önce genital bölgemde siğiller farkettim çook korkuyorum kızlar bana akıl verin.nasıl oluştu bu siğiller nasıl bulaştı bana? bebeğime geçerse ya Allahım şifa ver neolur çok korkuyorum moralim çok bozuk kızlar. ne olur hamilelikte tedavisi nasıl oluyor eşimde yok siğil vs bende nasıl oluyor Allah aşkına?

konyla ilgili yere yazdım kimse cevap vermedi ne olur gebeliğinde bu sorunu yaşayanlar bana yardım edin Allah rızası için ağlamaktan gözlerim morardı ya bebeğime bulaşırsa Allahım sen koru bebişimi.

Kendi dr umama gitmeliyim yoksa farklı bir branşamı yöneleceğim ne yapmalıyım ne olur yazın bana lütfen

bebeğime bişey olmasın ne olur dua edin ona bulaşmasın hiçbirşekilde lütfen dua edin ne olur....

Arkadaşım öncelikle sakin olmalı ve bu konuyla ilgili doktoruna başvurmalısın,sonuçta gebelikle ilgili oluşan bi durum olabilir..Doktorun seni yönlendirecektir..Hem ağlama,bebeğinde hisseder senin üzüntünü..Yarına kadar sabırlı ol ve doktorunla görüş..Şimdiden geçmiş olsun güzelim,Aklına kötü şeyler getirme..

canım sıkıntı yaratıp bebegınıde etkıleme genıtal sıgıller cınsel yolla bulasan bır hastalık rahmıne sıcramaması ıcın onlemını alman lazım zaten kadın dogum doktorları ılgılanıyor bı hastalıklada sımdı gebe oldugun ıcın vurulmaya bılır ama bendede olmustum ama ben hamıle falan degıldım rahım agzı kanserı asısı vuruyorlar 3 defa olmak kaydıyla ondan sonra kesınlıkle bır daha tekrarlamıyor yarın hemen doktoruna gıt onlemını al onemsenmıycek bısey degıl cok cabuk cagalıyorlar rahmıne sıcramasın benımkını doktorum anestezıyle bayıltarak yakmıştı siğilleri sakın ol ve hemen doktora gıtt

diilaayy çok sağol mesajın için yarına arıycam gitcem dr a. inşallah Allahım kolaylık ve şifa verir korkyuğum gibi değildir inşallah Allah razı olsun diilaayy

canım üzlüme bebgine bişe olmazz doktorun sana en dogru tedaviyi uyguluıycaktırr tam bilmiyorum ama duydugum normal dogum yapprsan ancak bebege geçer sezaryan olma ihtimalin yükselir okadarr

kızlaarrr Allahıma binlerce kez şükürler olsun dr a gittim ve dr bakar bakmaz korktuğun gibi bir siğil değil dedi inanamadım 3 defa sordum için rahat olsun bunlar sadece gebeliğe bağlı oluşumlar bulaşıcı değil kendiliğinden geçecekler boşuna ağlamışsın dedi bebişime baktı haftasına uygun tüm ölçümleri dedi --20.haftamdayım--- kesin oğluşum oluyormuş kısmetse.Ben yine de çıkarken tekrar ve tekrar sordum göz yaşıyla geldin gülerek git dedi meraklanma çoğalacağınıda hiç zannetmiyorum dedi,progeston hormonu bazen bu tip oluşumlar yapar dedi :)

KIZLAR ANLATAMAM NASIL MUTLUYUM .ŞÜKÜR RABBİME ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA ALLAHIM HERKESE BEBİŞİNİ BAĞIŞLA.

Sizlerden de Allah razı olsun,bana ilgi gösterdiniz çook ama çook sağolun Allahım muradınızı versin.hakkınızı helal edin arkadaşlar lütfen.

Son düzenleme:
Bende çok sevdindim,bundan sonra öle hemen herşeye ağlama,bi araştır soruştur,doktoruna danış sonra üzül :) ama bebeğini üzme..Bende bazen okulda sinirleniyorum öğrencilere bağırıyorum benim oğluşumda hemen anlıyo kımıl kımıl oluyo,korkuyo o da herhalde..bak sende ağlarsan bi daha oda içerde mutsuz olur..ama mutlu olursan o da mutlu olur..

ieror ve norsis iyi dilekleriniz için sağolun,haklısınız. bende okulda bazen bağırıyorum ve oğluşumun benden korktuğunu düşünüyorum. dün gerçekten çook kötüydüm bugün Allahım güldürdü yüzümü.Çok şükür. ya bazen internet kullanmak iyi değil galiba diye düşünüyorum insan okudukça tamam bunlar bende var diyor ama işte merak :))
ınşallah bir sorun olmadan kendiliğinden geçer.

gecmıs olsun canım neler cektıgını anlıyorum benımde gogsumde kıtle cıkmıstı akıntı falan yapıodu goguste bende ınternetten arastırdım doktor randevuma kadar cok korktum kanser zannettım benım anneannemde gogus kanserı oldugu ıcın neler cekmıstım allah bılıyor.neyse cok gecmıs olsun cok sevındım saglıklar dılıyorum sana ve oglusuna...

hemen bukadar panik yapma bence. bebeğin etkilenicek!!! öncelikle kendi doktoruna bi danış. o seni ilgili yere yönlendirir belki. merak etme artık herşeyin çözümü var. geçmiş olsun...

iyi dilekleriniz için çook sağolun arkadaşlar.Allahım bu günlerimizi aratmasın,en kötü günümüz böyle olsun.

arkadaşlar smear sonucumda temiz çıktı. ama o siğile benzer şeyler hala duruyor ve ben yine stres yapmaya başladım ya dr yanılıyorsa diye. hafta içi başka bir dr a dahamı gitsem acaba?

Back
X