Lütfen bana yardım edin :(

Melek_B

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2011
5
0
36
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar ben nişanlımla geçen ayın 15 yada 17 sinde ilişki yaşadım katiyen afedersiniz ama içeri girmedi, çok dikkatliydik, nisan 14 de adetim bitmişti ve bu ay ayın 8 inde oldum ve bu gün (13mayıs) bitti yani toplam 5 gün oldu ve sanki az kanamam oldu ve çok korkuyorum daha evlenmemize 1 sene var ve böyle bir konudan dolayı evlendiler dedirtemem kimseye yardım eedin Testte alamıyorum ilçedeyiz herkes birbirini tanır

hamileliğin az kanamayla çok kanamayla çok alakası olmaz..
hamile olsan hiç adet görmezdin..
daha 1 sene varsa çok daha dikkatli olmalısın....
bu işler şakaya gelmez.

Duyduğum okudugum kadarıyla hamileyken adet olunabiliyormuş lütfen konuya açıklık getirin ilk ti ama bir daha olmayacak çok kötüyüm

canim hamile degilsin. adetin hemen ertesi gunu olmus daha yumurtlaman olmamistir bile. ayrica iceri girmeden hamile kalinma ihtimali cok dusuktur...kendini de kotu hissetme sonucta nisanlisin ve sevdigin adam cok dagal bu sonuc. ama kucuk yerdeyiz diyosan daha dikkatli olun derim. bu kadar stres yapmaya devam edersen reglin iyice gecikir

O kadar pişmanım ki sabahtan beri ağlıyorum, yani anlatılmaz bu duygu bazı belirtiler de oldu, mide bulantısı v.s ama o zaman çok korkuyordum bu yüzden olabilir, ve baş dönmesi baş ağrısı oluyor migren oldugumu düşünüyorum sinüzitim de var ama ya gerçekten yoktur dimi ablacığım ya ölüp ölüp diriliyorum

ve ayrıca adetim bittikten 2 gün sonra olursa eğer olurmuydu ? yumurtlamam başlarmıydı acaba

Son düzenleme:

adet olduysan hamile değilsindir miden filan da psikolojik olarak bulanıyordur korkuyorsun ya

Her zaman düzenli adet görüyorsan, 14 de biten adetin ardından 3 - 5 gün içinde hamile kalınmadığını biliyorum.
Bu ayki adetin de zamanında ve normal seyretmiş canım. Mucizeleri yok sayarsak, bilgi dağarcığım kesinlikle
gebe olmadığından yana. Hayatın raydan çıkmaması için tedbirli olmakta yarar var.

Teşekkür ederim yanıt için, Mart ayına kadar d. kontrol hapı kullanıyordum şiddetli adet sancılarım ve düzensizlik oluyordu, doktorumun tavsiyesi ile kullanmıştım ve düzene girmişti geçen ayki adetimde anormallik yoktu ve yaklaşık 7-8 gün sürdü, İçeri sıvı girme olasılığı %1 bile denemez :S ama bu his ilk defa olduğundan mı bilmiyorum :S

Kendini her yönüyle mercek altına aldığın için, olmayan anormallikler hissedebilirsin tatlım.
Değindiğin gibi üstüne görme denilen, gebe olduğu halde adet kanaması yaşayanlar var.
Kendimde ve çevre tecrübelerimde bu kanamanın bir kaç damla ile sınırlı olduğunu biliyorum.
Yorumları okuyan arkadaşlar arasında gebe olduğu halde normal adet görenler varsa bizi
bilgilendirebilirler.

bu korkuyla yaşamaktansa bence bu tür şeylere evlenene kadar ara vermelisin sonuçta bi anlık zevk için diğer adetine kadar kafanda soru işaretleri olacak.
bu yüzden nişanlınada tavrın olacak.hem zaten evlenmeden önce herşey bitirilmemeli evliliğe kalmalı bazı şeyler.çünkü önceden yaşanılınca aşama aşama herşeyin tadı kaçıyor ve evlenince zevk olmaktan çıkıyor çünkü alışıyorsun tenine dokunuşuna ve o heyecan bitince ilişkinin tadıda olmuyor.
gebelik olayına gelince sadece 100de bir ihtimal oda çok zor kafan rahat olsun gebe değilsindir bence.

Duzenli adet demek son ay icin degil son aylar icin gecerli. Belirtiler psikolojiktir, aninda bas donmesi baslamaz. Uzerine de az kanama gorebilirsin, %1 ihtimal dedigin seyle de hamile kalabilirsin.Ozellikle yumurtlaman iyiyse..Yeterince korkmalisin cunku bu yuk agirdir. Ya tedbirini alacaksin, ya da bekleyeceksin. Nisanliysan ilce disina cikabiliyorsundur.Nisanlin zaten cikiyordur.Aldir bir test bak. Buradan soylenenlerle anlasilir mi hic.Kimi uzerine gorur..Kimisinin hic basi donmez,midesi bulanmaz.Herkes ayri yasar.Adetinin ertesi gunu hamile kalani biliyorum. Cunku asiri adet duzensizligi vardi.Bu arada az adet de iyi degildir.Kistik bir durum da olabilir.Ki ben cok yasadm.Sen bir test edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…