lütfen bana yardım edin.

sahlaman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
57
0
36
İstanbul
merhaba hanımlar. bunu buraya yazmayı çok düşündüm. ama çıkmazdayım. lütfen yardım edin.

bundan yaklaşık 6 ay önce yeni bir işe başladım. bu iş yerinin aynı bina (avm gibi diyelim) içinde bir kaç şubesi var. bu şubelerde çalışan bir bay( benim bulunduğum yer) ve bir bayan (başka şubede) evliler. ben bayanla ilk geldiğim gün tanıştım. eşi o gün başka yere destek için gitmişti. iş çıkışı bayanla beraber çıktık eşi de onu almaya gelmişti. beni gördüğünde sadece merhaba dedi başka tek kelime etmedi. ben de rahatsız olmadım açıkçası sonuçta evli adam dedim..

yaklaşık 2 hafta önce benim yakın bir arkadaşım bu işe başladı. sonra bir gün ben izinliyken bu beyefendi benim arkadaşıma gidip demiş ki ben onun eski nişanlısına benziyormuşum. kız bunu terk etmiş, beni gördükçe içi acıyormuş. ben dondum kaldım.

en kesin çözümün direk işten çıkmak olduğunu düşünüyorum. başka fikri olan var mı? eşine söylemeli miyim bak böyle böyle demiş diye? lütfen yardım edin. (yalnız şunu da belirtmek isterim tanışmamızdan sonra adamla aramda geçen tek sohbet günaydın iyi akşamlar. arada izinli olduğunda eşini sordum o kadar..)

işinden ayrılma, eşinin de öfkesine ve kendini kontrol etme kapasitesine bağlı belki derdini paylaşabilirsin ama dünyayı sana dar edecek, adama sataşacak ve çalışmana laf edecek biriyse eşin bence söyleme.

adamı şikayet et? sen niye ayrılıyorsun.

eklemem gerek ki, adam sahiden rahatsız ediyor mu? çok fazla gerilmiş de olabilirsin.

Son düzenleme:
böyle birşeyi neden eşine (kadına yanlış anlamadıysam) söyleme gereği duyuyorsunuz acaba eski nişanlısına benziyomuşsun okadar başka bi yanlışı olmamış eski anıları deprişmiştir çok fazla üstünüze alınmışsınız bence

Son düzenleme:

adamın eşinden bahsediyor bence :26: hem neden şikayet etsin adam onu rahatsız etmemişki eski nişanlısına benzetmiş ne var bunda anlamadım

arada bir baktığını hissediyorum beni asıl rahatsız eden bunu içinde tutmaktansa gidip arkadaşıma söylemiş olması. bunun bana geleceğini bile bile bunu yapması.

adamın eşinden bahsediyor bence :26: hem neden şikayet etsin adam onu rahatsız etmemişki eski nişanlısına benzetmiş ne var bunda anlamadım

olay büyütülecek bir şey olmayabilir zaten de, işten ayrılacak kadar büyük bir taciz olarak görüyorsa şikayet etsin demek istedim, niye kendisi ayrılsın.

arada bir baktığını hissediyorum beni asıl rahatsız eden bunu içinde tutmaktansa gidip arkadaşıma söylemiş olması. bunun bana geleceğini bile bile bunu yapması.

açık açık uyarabilirsiniz adamı, tavrına göre de şikayet edersiniz ya da olayı kapatmış olursunuz. sakın kendiniz ayrılmayın oradan böyle bir şey için.

ben zaten ayrılcakta birşey göremedim bukadar takıcakta. insanlar insana benzer belliki zamanında canı çok yanmış yani ben bir artniyet hissetmedim ama bilemiorum tabi

Anlattığın kadarıyla adamın sana karşı yanlış bir hareketi yok.

O yüzden bence fazla üstünde durma.

Eşine söylersen üzülür, gerek yok :44:

Ne işten cıkmasıı.. ne eşine söylemesi.... bunların hic birine gerek yok ki ortada bişi yok arkadasım size tabiki söylemicek size söylese daha cok yanlıs anlardınız bana mı asılıyo vs. gibi bunu bile işten cıkma derecesıne getirmişseniz.. bunda hicbisey yok bence

Gidip de eşine söylemedeki amaç nedir anlamadım? Kulağını çekmesini falan mı istiyorsun? İşten niye ayrılacakmışsın, sen değil o rahatsız oluyor sonuçta.Adamla diyaloğa girme işine bak, hiç bulaşma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…