Lutfen bana yardim edin

Bosanma davası acarsa hicbirsey vermiycem diyor ben ev hanimiyim calusmiyorum 1 aylik evliyiz ve cok masraf yaptim dava açıldığında kndimi nasil savunabilir hangi haklara sahip olabilirim

bu ne biçim evlilik ya böyle koca mı olur :oha: şiddet gördükten sonra darp raporu almalısın davada kesinlikle lazım olur.ayrıca düğünde sana takılanlar senindir.düğün videosuyla kanıtlayabilirsin alamazlar senden.ayrıca nafaka da ödemek zorunda sana.

Beni doverken ablasi yuzune vurma diyordu allah belani versn bayramimizi zehir ettin dedi defol git diyo bagiriyordu darp gbi beliginbir iz yok yinede raporda belli olurmu raporun bna nasil yardimi olur hicbir bilgim yok

Ne yapayım diye sormuşsunuz, halbuki çok iyi biliyorsunuz.
Biz burada otur paşa paşa hem kocadan hem görümceden ye dayağını, sineye çek, kocadır döver mi diyeceğiz ya da umudunuz o yönde mi?
Hayat sizin ama şunu söyleyeyim, bile bile bunca şeye katlanan bir kadına asla saygım yoktur benim.
Şiddet noktasına gelene kadar, bayramda benim aileme gitmedi, beni de götürmedi demeniz bile ayrılık sebebiyken...

Peki bna yol gosterin ne yapmaliyim bu soylediklerini nasil mahkemede kanitlamaliyim ben dayak yiyip sineye cekmek istemiyorum daha 1 aykn bunlari yapti ilerisini yasamak istemiyorum

Bu durumda elbetteki bosanma davası acma hakkınız var.. Bosanma davası acarsınız düğünde size takılan ziynet esyaları sıze aittir. Mahkemede bu husus cd veya dugun fotografları ıle ispat edilir ve takılan takılar sıze verilir.Takılar satılmışsa o takı kadar bedel size odenir.Ayrıca darp ettiğinde eşiniz darp raporu da alırsanız mahkeme de sızın lehınıze olur bu husus.

Geçmis olsun cok üzüldüm sen hemen ayrıl onun yanından dön ailenin yanına darp raporu için illede ağzının yüzünün dağılması gerekmez üstünden zaman gecmis olsa bile hastanenin polisi doktoru sana bu durumda kesinlikle yardım eder.senin herseyini alsınlar sorun degil mahkeme sana verir onları zaten.kararlı ol daha şimdiden böyleyse çekilmez aklını başına al hayatını heba etme sakın Allah yardımcın olsun

Allah belalarini versin. Serefsiz kansizlar. Bak git darp raporu falan al boşan bu hayvandan. Altinlar da senin hakkin. Mahkeme sana verir yeter ki düğün kasetini yanina al. Gorumcelerine de dava ac psikolojik siddet uyguladiklari icin.
Lanet olasi pislikler..

Darp raporu aldim sikayetci oldugumu gorumceminde esime destek verip pskolejik baskiladigini soyledim hastaneye geldi polis vardi esime ne oldu neyi var diye soruyo hicbirsey olmamis gbi poliste kızdı sen nasil bir adamsin dedi
ben inşaallah Hakkimi Hak sorsun diye dua ediyorum cunki bunu hakedicek hicbir ne sucum nede gunahim var benm ustumde ailecek güç denemesi yaptilar Rabbim herseyi goren bilen kimse cektirdigini cekmeden cani cikmiycak ben ALLAHIMA güveniyorum ALLAHIM hepimizn yardmcisi olsun

Öncelikle geçmiş olsun, eşinizden ve görümcelerinizden şikayetçi olarak ceza davası açılması için talepte bulunabilirsiniz. Uzaklaştırma talep edebilirsiniz.
Takılan takılar sizin hakkınızdır. Boşanma aşamasında bunları düğün cdsi ve fotoğrafları ile kanıtlayabilirsiniz.

hemen darp raporu alın
sakın telefonda özellikle olarak asla ailesine ve kendisine hakaret etmeyin
ve onun ya da ailesinin attığı mesajları silmeyin

ve delil topladığınızı darp raporu aldığınızı aslaaaa söylemeyin

hemen darp raporu alın
sakın telefonda özellikle olarak asla ailesine ve kendisine hakaret etmeyin
ve onun ya da ailesinin attığı mesajları silmeyin

ve delil topladığınızı darp raporu aldığınızı aslaaaa söylemeyin

boşanmasanızda bunları yapın belli ki ileride lazım olacak

Back
X