• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen bana yardim

mart09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
1.388
271
123
Merhabalar;
Yardima cok ihtiyacim var, boyum 173 kilom ise dogumdan beri 80:(( su an 42 beden giyiyorum, zaten halimden nefret ediyorum birde ustume giyecek hicbirsey bulamiyorum ve kafayi yiyorum:(( lutfen bana yardimci olun ben ne giyecegim... Lutfen tunik deyipte isin icinden cikmayin cunku tunik benim tarzim degil. Yani bu kiloda insanin bir tarzida olmuyor elbet ama tunik giymem (yanlis anlasilmasin ben kisisel olarak hoslanmiyorum).
Bugun kot almaya gittim kabus gibiydi bol kotlarda katana gibi oldum, dar olanlarda ise utanc vericiydim. Ama o modelsiz her yerde satilan hicbir tarzi olmayan siradan kotlarida ruhum kabul etmedi.

Lutfen bana acil yardim:(

bende 42 beden gıyyorum bazen 40 beden gıydıım oluyor kalıba göre değişiyor.... ben genel de kotda sıyah,kahve,fume tonlarını tercih ediyorum benım basenlerımde oldugu için dar paça dahada bellı edıyo bu yuzden bol paça yada duz modeller tercih edıyorum. kotda koyu renkler her zamn için daha iyi .ben tunıkde gıyıyorum ama taytla. pantolonlarla genelde bol alttan lastıklı modeller tercıh edıyorum .bırde vucut tıpın nasıl mesela benım basenlerım fazla gobek falan o kadar yok

Benimde gobekim ve goguslerim buyuk yani ust kismim alt kismima oranla daha buyuk...
Zaten ben mesela ben tunik giyince hep hamile gibi oluyorum gogusler buyuk ya oradan asagiya genis iniyo, bacaklarda altta nispeten ince kalinca al iste sana daimi bir hamile:(

Bol salas gömlek bluzlar yakisir sana canim boyunda var rahatlikla kaldirirsin..
topuklu ile vücudunu daha derli toplu olmasini saglayabilirsin topuklu giyemiyorum diyorsan dolgu topuk tavsiye ederim hos görüntü ile beraber cok rahat oluyorlar.pantolonlarda koyu renkler bol paca hatta sigara modeli dar olmayan seni oldugundan zayif gösterir.göbek kismini uzun fular ve uzun takilarla kamufle edebilirsin hem boyun da müsayit kis geldi t-shirtin üzerine hirkalarla beraber güzel kombin yapabilirsin bölelikle gizlemis olursun sorunlu bölgelerini.
tayt hos bi görüntü saglamaya bilir.Cok üste oturan kiyafetler tercih etmemelisin dökümlü kumaslar istedigin sonucu elde edebilirsin.

Back
X