Lütfen bana yardımcı olun :(

princesse89

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
12
0
16
İstanbul
Selam kızlar ,

sitede daha yeniyim ve yardımınıza ihtiyacım var.Geçen hafta rutin kontrollerimi yaptırmam için doktora gittim.normalde kendi doktorum istanbul dışında bu doktora ilk defa gittim.ve doktoru gördüğüm an ordan kaçasım geldi.o derece heycanlandım.Ben istanbul şişlide oturuyorum gittiğim hastane kozyatağında istanbulda olanlar bilirler ikisi arasındaki mesafe çok uzaktır.Doktor tümtahlilleri o gün yapamıcağını tekrar görüşmemiz gerektiğini söyledi.ben de "tekrar buraya kadar mı gelicem yani" diyince nerde oturuyorsun muhabbeti açıldı.sonra benim orda bir arkadaşımın muaynanesi var sen bana numaranı ver ben olmazsa haftaya o tarafa gelirim dedi.telefon numaramı aldı,bana şahsi numarasını verdi.daha sora cumartesi günü ben kendisini aradım.kontrolü ne zaman yapıcaz diye.o an takside yol tarif ediyordum "efendim canım nasılsın" diye açtı telefonu.ben insanlarla konuşurken hep "bey,hanfendi" ismini de eklerim ben "ali bey" diyince o da bana "hanım" la hitap etmeye başladı.çarşamba olucak muhtamelen dedi.2 saat önce beni aradı "melisciğim..." demeye başladı ben hala "ali bey" diye hitap ediyordum.
ben kendisinden çok hoşlandım.sizce her şey normal mi?doktorun bana davranışları yoksa ben hoşlandığım için mi bana normal değilmiş gibi geliyor?
bir de ben herhangi bir şekilde bir adım atmak istiyorum ama öyle gözüne sokar cinsten değil kafasında soru işareti bıraksın istiyorum "bu kız acaba benden hoşlanıyor mu" diye sizce naapabilirim.
aklıma hediye almak geldi.neticede benle ilgilenmesi falan belki abes kaçmaz diye düşündüm.bir kravat alabilirim diye düşündüm.kuzenime anlattım hediyeyi alman ondan hoşlandığını direkt belli eder dedi
kızlar siz ne düşünüyorsunuz.?
lütfen bana yardımcı olun.yanlış bişey yapmak istemiyorum
buarada tanıdık bir kaç kişiye sordum,hayatında kimse yokmuş.ve gayet evden işe işten eve düzgün yaşayan biriymiş.ki zaten yüzüne baktığınızdda da belli oluyor bu...

Selam kızlar ,

sitede daha yeniyim ve yardımınıza ihtiyacım var.Geçen hafta rutin kontrollerimi yaptırmam için doktora gittim.normalde kendi doktorum istanbul dışında bu doktora ilk defa gittim.ve doktoru gördüğüm an ordan kaçasım geldi.o derece heycanlandım.Ben istanbul şişlide oturuyorum gittiğim hastane kozyatağında istanbulda olanlar bilirler ikisi arasındaki mesafe çok uzaktır.Doktor tümtahlilleri o gün yapamıcağını tekrar görüşmemiz gerektiğini söyledi.ben de "tekrar buraya kadar mı gelicem yani" diyince nerde oturuyorsun muhabbeti açıldı.sonra benim orda bir arkadaşımın muaynanesi var sen bana numaranı ver ben olmazsa haftaya o tarafa gelirim dedi.telefon numaramı aldı,bana şahsi numarasını verdi.daha sora cumartesi günü ben kendisini aradım.kontrolü ne zaman yapıcaz diye.o an takside yol tarif ediyordum "efendim canım nasılsın" diye açtı telefonu.ben insanlarla konuşurken hep "bey,hanfendi" ismini de eklerim ben "ali bey" diyince o da bana "hanım" la hitap etmeye başladı.çarşamba olucak muhtamelen dedi.2 saat önce beni aradı "melisciğim..." demeye başladı ben hala "ali bey" diye hitap ediyordum.
ben kendisinden çok hoşlandım.sizce her şey normal mi?doktorun bana davranışları yoksa ben hoşlandığım için mi bana normal değilmiş gibi geliyor?
bir de ben herhangi bir şekilde bir adım atmak istiyorum ama öyle gözüne sokar cinsten değil kafasında soru işareti bıraksın istiyorum "bu kız acaba benden hoşlanıyor mu" diye sizce naapabilirim.
aklıma hediye almak geldi.neticede benle ilgilenmesi falan belki abes kaçmaz diye düşündüm.bir kravat alabilirim diye düşündüm.kuzenime anlattım hediyeyi alman ondan hoşlandığını direkt belli eder dedi
buarada tanıdık bir kaç kişiye sordum,hayatında kimse yokmuş.ve gayet evden işe işten eve düzgün yaşayan biriymiş.ki zaten yüzüne baktığınızdda da belli oluyor bu...

Tabiki mantığana yattığı şekilde davranman doğru olan ama ;
Ben ilk defa beni tanıyan birinin canım melisciğim vs demesinden rahatsız olurdum.
Yada bu benim tarzım bilmiyorum. Bence biraz temkinli olmakta fayda var ama doktor bu sosyal olur çoğu :)
Tabiki kendini kapat aman öyle dedi böyle dedi diye kestirip at demiyorum.
Ama sakın hediye alma bırak önce belirgin küçük adımları o atsın.
Hediye işi fazla gönüllü duruyo.

Tabiki mantığana yattığı şekilde davranman doğru olan ama ;
Ben ilk defa beni tanıyan birinin canım melisciğim vs demesinden rahatsız olurdum.
Yada bu benim tarzım bilmiyorum. Bence biraz temkinli olmakta fayda var ama doktor bu sosyal olur çoğu :)
Tabiki kendini kapat aman öyle dedi böyle dedi diye kestirip at demiyorum.
Ama sakın hediye alma bırak önce belirgin küçük adımları o atsın.
Hediye işi fazla gönüllü duruyo.

hediye konusunda haklısın galiba ...
ne biliyim ben ufak da olsa aklında şüphe uyandırmak,bir şekilde hoşlandığımı belli etmek istiyorum.
çünkü ben biraz içine kapanık biriyim.utanırım söyleyemem asla hislerimi.
bunu da nasıl yapıcağımı bilmiyorum
ilk adımı ben atmak da istemiyorum ...
off kafam çok karışık
kendi kendime "melis resmen adam sana bir canım dedi bir oturduğu semte gelicek diye,kendi kendine hayaller kuruyorsun.umutlanıyorsun" da diyorum.
tek istediğim şey beni hafif bir insan olarak görmesini asla istemem
doktorlar çapkın olur derler ya,gerçi öğrendiğim kadayla öyle biri değilmiş ama kim bileblir ki

kızlar hiçkimse hiçbir şey yazmamış
gerçekten yardımcı olmanıza ihtiyacım var.aklımdan çıkmıyor.ne yapmam gerek bilmiyorum.
telefon konuşmalarımızda hitap "canım" la başladı "meliscim" oldu şimdi "melis" oldu.
2 gün sonra yanına gidiyorum kontrole lütfen bana bir akıl verin
hoşlandığımı bariz bir şekilde olmadan nasıl belli edebilirim ...

bir doktor öyle kolay kolay numarasını vermez bence. hatta senden de kendi istemiş,çok ilginç gerçekten.
sen masum düşünüyorsun ama,doktor senin kadar masum gelmedi bana.
canımlı cicimli konuşması onun niyetinin tamamen farklı olduğu hissi veriyor.
yüzünden nasıl bir insan olduğunu anlayamayız bence ya.insanlar yıllarca çıkıyor da y,ne tanıyamıyorken,bir kez görüp az birazda araştırmak, tanımak için çok yetersiz kalır.
ben ciddi olmadığını düşünüyorum doktorun.

şu kadınlar hediye vermeye nekdr da merklı oluyor. okuduğum çoğu şeyde böyle oldu acaba hediye alsammı böyle oldu acaba hediye alsammı sürekli böyle düşünüyorlar.

alma canım alma! o kim ki daha ne ki hediye alıyorsun. o doktor tbkde ilgilenecek.

ama bu biraz fazla ilgilenmiş. ne o öyle cnm melisciğim filan. çok temkinli ol derim. sanırım ilk bakışta farkedilecek kdr hoş bir kızsın etkileyicisn.

numarasını verme amacı seninle tanışmak daha fazla tanımaksa bırak o başlasın herşeye. sen belli etme birşey.

sen nasıl ki ya herkese mi böyle acaba diye şüpheye düşüyorsan o düşmez mi. bi meliscim dedim hemen hoşlanıyorum falan oldu bu kız hep mi böyledr diye şüpheye düşmez mi.

ağırdan sat kendni. bırak zaten cidden tanımak istiyorsa elinden geleni yapar.

Haklısınız galiba ya ...

Ben o hediye olayında cidden saçmaladım zaten,adama hediye almak "ben bir salağım ve senden hoşlanıyorum" demek gibi bir şey olucak .

Ben cumartesi günü gayet şık bir şekilde giderim artık oldu oldu olmadı yapıcak bişey yok :)

Ama olmasını da çok istiyorum ne biliyim , huyu suyu nasıldır bilmem ama kendisi dış görünüşü tavırlarıyla çok karizmatik .

5 ay önce uzun süreli bir ilişkiden çıktım , uzun zamandır kimseden hoşlanamıyordum ta ki bu doktora kadar .

Hayırlıysa olsun ne diyelim :)

Selam kızlar ,

aynı şey benimde başıma gelmişti..Neredeyse her gün arıyor sağlığımı kontrol ediyordu ben seviyeli olduğum halde aramada denmiyordu adama..Sonunda görüştüm oturduk konuştuk genelde bazı doktorların hep klasik oyunudur..Dikkat et derim hoşlandıysan o başka ama benimle konuşmak isteyen evli çıkmıştı...Ki zaten hoşlanmamıştım uygun dille ayrıldık o gün bidahada rahatsız etmedi...

Back
X