Aşılama Lütfen bana yardımcı olurmusunuz acil bir konu

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

rapunzellllllllll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2019
12
3
86
31
kizlar kisaca geçecegim hemen ben gonal f ve bi tane daha igne kullandim yumurtalarim cok buyudu asilama oldum tutmadi. neyse sorun su adet oldum doktora gittim bana yumurtalarimin hala bazilarinin.buyuk.oldugunu bu ayi pas gecmemiz gerektigini su an.bu yumurtalarin bizim.isimize yaramadigini tekrar igne olursam kist olacagini bu ay dienelle ilac kullanarak yumurtalarin kuculecegini soyledi bi sonraki ay baslayacakmisiz basina boyle bisey gelen varmi dogru yoldamiyim

kizlar kisaca geçecegim hemen ben gonal f ve bi tane daha igne kullandim yumurtalarim cok buyudu asilama oldum tutmadi. neyse sorun su adet oldum doktora gittim bana yumurtalarimin hala bazilarinin.buyuk.oldugunu bu ayi pas gecmemiz gerektigini su an.bu yumurtalarin bizim.isimize yaramadigini tekrar igne olursam kist olacagini bu ay dienelle ilac kullanarak yumurtalarin kuculecegini soyledi bi sonraki ay baslayacakmisiz basina boyle bisey gelen varmi dogru yoldamiyim
Bence doktoru dinle canim ben yaptım pisman oldum sonradan bebek gelisiminde sikintilar cikiyor birak 1 ay dedigin ne ki geciyor her sekilde bak millet bu ilaclari kullandigi halde bile yumurta buyutemiyor doktor da dozunu fazla vermis sana ondan dir bi dahaki ay dikkatli ol ama senin yerinde olsam havuc incir cirek otu bunlari adetin 3. Gununden sonra kullanmaya basla etki ediyor ilaclardan daha iyi

Canım ben aşılama yaptırdım. Tutmadı. İkinci aşılama için kontrole gittim kist oluşmuş. Şuan duphaston kullanıyorum kist için bir sonraki ay aşılama olacak eğer kist geçtiyse. Yumurta çatlamayınca kiste çeviriyor

Back
X