Lütfen bana yardımcı oluRmusunuz

seyll6

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2016
16
4
16
Merhaba arkadaşlar yeniyim kk de :KK45:
Ben butik açmak istiyorom tam 13 yaşımdan beri hayalim çünkü çok küçük yaşta mağaza ve butiklerde çalıştım ve hayallerimi hep bu iş üzerine kurdum kendi çabımda bazı kıyafetler üzerinde yaptığım değişimler herkesi oldukça şaşırtmış ve beğenilerini kazanmışımdır 21 yaşındayım ve artık bu işe başlamak istiyorum ama ne kadar bi maliyet gider bilmiyorum:mad: o kadar çok buyik varki yani başarılı olup olmıycagıma dair kaygılarım var zevkime ve tarzıma güveniyorum ama bütçe olarak ve bu işi gerçekten yürütebilirmiyim bunlar için sizden bazı ipuçları almak istiyorum lütfen yardıöcı olunn:KK200:

girişimcilik kursu sana yardımcı olabilir. KOSGEBe başvurmalısın
meslekle ilgili bir belgen var mı?
yoksa kurslara gidip belge edinmelisin bence.

O işler öyle kolaymı ki ?
Yani tutacağınız kira ,bulunduğu ortam alınacak ve tasarlanacak işler
Eliznizdeki mevcut para .
Ama 21 yaşında azmine hayran kaldım konu ile ilgili bir bilgim yok ama inşallah bu yolda başarılı olursun

Bu konu da bir bilgim yokdur .bilen arkadaslar yardimci olacakdir.Ben bsarilar diliyorum.

Bence önce sosyal paylaşım sitelerinde face, ig de falan bi sayfa aç butik kur ordan sat.
Baktın tuttu yürür gidersin şuan zaten butiklerin sayfaları olmazsa olmaz.
Bir sürü kişi o şekilde satış yapıyo iş yerleri bile yok

Malesef ki yok fakat bir bilginiz varmı bu kosgeb le alakalı çok uzun sürüyomuki bu kurs meselelri birde benim uzun yıllardır çalıştığım için 25 bin falan bir birirkimim var sanıyorum bu kosgeb kurs tamamlandıktan sonra üzerine koyuyormuş işte benim korkum ya işi batırırsam desteğimde yok tek başıma çok büyük işlere kalkışıca:KK42:

Bence önce sosyal paylaşım sitelerinde face, ig de falan bi sayfa aç butik kur ordan sat.
Baktın tuttu yürür gidersin şuan zaten butiklerin sayfaları olmazsa olmaz.
Bir sürü kişi o şekilde satış yapıyo iş yerleri bile yok

Doğru söylüyosun canım aslında önce gidip istanbulda toptancılarla bir görüşiym biraz ürün alıp görsel koyiyi ufak ufak başlasam belki daha kolay olur

Instagram üzerinden satmaya başla bence öncelikle. Baktın yürüyor acarsin bir butik

merhaba ,, arkadaşlardan biri netten satış yapmak gibi güzel bir fikir vermiş bence.. başya bir facebook sayfası açıp oradan ve cevrenize veden satış yapabilirsiniz.. böylelikle biraz daha para biriktirebilirsiniz.. kosgeb e başvurmanızı ve kursa gidip sertifikasını almayı da tavsiye ederim. eğer kosgeb le iş kuracaksanız başta bütün masrafları siz yapıyorsunuz ama kısa bir zaman sonra bu masrafları belgelendirdiğinizde kosgeb size teşvik olarak geri ödeme yapıyor.. kadınlara gercekten avantajlı bir hamle oluyor..

Bana kalirsa instagramdan satisa bulasma. Sonucta fatura kesemeyeceksin, vergiden kaciriyor konumuna dusersin. Biri kafayi takip sikayet ederse basina bela alirsin

Ben 1.5 yildan beri egitim aliyorum. Ben de nasip olursa butik acmak istiyorum ama ben iyi bir muhitte acmayi dusundugum icin daha biraz zamanim var.
25 bin demissiniz. 25bine nasil acilir? Hadi actiniz diyelim mahalle aralarinda olur bu fiyata, satis yapabilecek misiniz? Elinizde en az 5 ayin kirasini odeyebilecek kadar paranizin da olmasi lazim. Is yapamayabilirsiniz. Bunlari dusunmeniz lazim.
Maalesef egitim almadan birden girerseniz zor tabiki en onemlisi maddi imkan. Bir de muhakkak bir brand manager ile yola cikmaniz lazim. Hata yapma imkaniniz az olur ama dedigim gibi 25 bin az olur bence..

Back
X