- 18 Ocak 2017
- 18
- 4
- 16
- Konu Sahibi sonbahar984
9 aylık bir ilişkim vardı 2 ay sadace beraberdik sonra yurtdışına gitmek zorunda kaldı eğitim için.okdar çok değer verdimki .bir daha kimse senin kadar bana değer vermez diyor. her tartışmada her kavgada barışmak için ben adım attım. şuan evlilik mevzularını konuşuyoruz .bana evliliği düşündüğümde tereddüdsüz bi şekilde evet diyemiyorum diyo. çünkü maalesef bir sosyal ağdan tanışmıştık
evlenmiyceksek niye devam ediyoruz mantığıyla ayrılma noktasına kadar geldik.
ben ikizler burcuyum çok tez canlıyım bugüne kadar dayanamayıp msj atan hp ben oldum.böyle yaptığım için gözünde okadar değersizleştim ki kaybetme korkusu yok artık. ama busefer değerimi anlasın diye adım atmasam mı? peşinden koşmasam mı? kaçan kovalanır lafına sinir olurdum ama sanırım bende artık inanmaya başladım neolur bi akıl verin..

ben ikizler burcuyum çok tez canlıyım bugüne kadar dayanamayıp msj atan hp ben oldum.böyle yaptığım için gözünde okadar değersizleştim ki kaybetme korkusu yok artık. ama busefer değerimi anlasın diye adım atmasam mı? peşinden koşmasam mı? kaçan kovalanır lafına sinir olurdum ama sanırım bende artık inanmaya başladım neolur bi akıl verin..