Lütfen beni aydınlatın bilgilerinizle

adanali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
447
174
103
50
Kızlar bugün kese için dr gittik.Dr ultrasyona girmeden önce kan vermiştik.Dr kontrol etti kese göründü herşey güzel haftaya kalpatışını dinlemek için çagırdı.Saat 2 de kan sonucum için hcg yüksek istedigimiz degerde fakat PROGESTAN hormonu düşük dedi.Bunun icin günlük igne verdi hormonu yükseltecekmis.Bugünden itibaren vurmam lazimmis hergün birtane.Böyle olup sonra normale dönen oldumu hormonlar.

Yok mu budurumu yaşan kızlar???Kafamda deli sorular :) Lütfen yardim edin bana yorumlarinizla.

Kızlar bugün kese için dr gittik.Dr ultrasyona girmeden önce kan vermiştik.Dr kontrol etti kese göründü herşey güzel haftaya kalpatışını dinlemek için çagırdı.Saat 2 de kan sonucum için hcg yüksek istedigimiz degerde fakat PROGESTAN hormonu düşük dedi.Bunun icin günlük igne verdi hormonu yükseltecekmis.Bugünden itibaren vurmam lazimmis hergün birtane.Böyle olup sonra normale dönen oldumu hormonlar.
Canım progestan hormonu düşük se bebeğin dusmesine sebep olur o yüzden dogru seçim bende kullaniyorum hem ignesini hem hapini üstüne jelini verecek olan rabbim ama önlem almakda onemli sen kullan bebek bir süre sonra kendi progestanini uretiyor ozaman biraktiriyorlar duruma göre

Back
X