lütfen beni biraz rahatlatın geç döllenme olabilir mi?

kelemelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
1.142
1
66
Antalya
acaba?acaba?acaba?
arkadaşlar bişey sorcam benim adet günüm 18 iydi. test yaptım negatif çıktı. ama bazılarınız test yapıp 20dk sonra yarım saat sonra çift çizgiyi gördüğünü söylüyor. ben hiç o kadar beklemedim 5 dk oldu olmadı yaptım tek çizgiyi görünce attım..
-sizce böyle bi durumda pozitif olma ihtimali var mı ?:26:
bi de ben geç döllenme olabilir diye düşünüyorum.
-mesela adet günüme bi kaç gün kala hamile kalma ihtimalim var mı ?
-eğer öyle birşey olduysa adet olmaz mıyım bu durumda ?
çok soru sordum ama lütfen bilgisi ve fikri olan söylesin..
yarın doktorsa gitcem ama çatlamak üzereyim korkudan ve meraktan.. :50:
lütfen beni biraz rahatlatınnnn :59:

adetim 18 iydi demişsin yani son adetin 18 ocakmıydı;?kaç günde bir adet oluyosun?18 ocaksa hamileysen şimdiye kadar idrarda çıkması gerekirdi.kan testi yaptır bence..

acaba?acaba?acaba?
arkadaşlar bişey sorcam benim adet günüm 18 iydi. test yaptım negatif çıktı. ama bazılarınız test yapıp 20dk sonra yarım saat sonra çift çizgiyi gördüğünü söylüyor. ben hiç o kadar beklemedim 5 dk oldu olmadı yaptım tek çizgiyi görünce attım..

Son düzenleme:
acaba?acaba?acaba?
bende anlamadım adet günün 18 şubatmıydı ? eğer öyleyse ve düzenli adet oluyorsan hiç bekleme kan testi yaptır. adetten bikaçgün önce düşükte olsa hamile kalma olasılığın var. yumurtlaman geç olduysa olmuş olabilir. buda eğer varsa neden idararda görünmediğinin cevabı olabilir. kan testi yaptır derim.

canım benim böyle durumlarda kendinize daha fazla zulmetmeyin.idrar testiyle,belirtiyle falan uğraşmayın.bu kadar gecikme olduysa git hemen bir kan tahlili yaptır.varsa çıkar. yoksa doktoruna danışır neden olduğunu araştırısınız,bir çözüme gidilir..o yüzden bence daha fazla bekleme...

sonuç
dün doktora gittim ve hamile olmadığımı öğrendim. stresten olabileceğini söyledi doktorum yine de yeniden bi hormon testi yapacağız. şimdilik adt söktürücü farlutal verdi bi hafta içinde adet olup 2.günü hormon testi yapılacak..
bu arada bebek fikrine eşimle beraber bi süre ara verdik. hayırlısı artık..
allah herkesin gönlüne göre versin inş.

Back
X