lütfen beni duyun tecrübeli arkadaşlar yardım edin

gunes11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
58
0
36
Eskişehir
kızlar çok moralim bozuk kanda 166.5 çıktı ve idrar da herşey pozitif çıktı ama bgn ultrasyona girdim gebelik kesem gözükmedi sonra alttan ultrasyona baktı gene gözükme di yarın kan testi istedi tekrar ne zaman gözükeceğini söyleyecekmiş çok umutsuzluğa düştm yaaa acaba ne oluyo anlayamıyorum

Uzulmesuan gozukmemesi gayet normal daha bir toplu igne basi kadar bile dil nasil gorulsunki? Bu arada kesenin gozukmesi icin 1000 kusurlerde olmasi gerek beta hcg nin yarin tekrar kan vrdiginde gorurdun ikiye katlamisdir zaten....hayirli olsun simdiden

ya gözükmedi diyince yıkıldım birden ben bide yeni ewliyim ilk hamileliğim olacak çok cahilim böle konularda tecrübem yok umarım herşey dediğin gibi olur tşk ederim cvp yazdığın için .

ya gözükmedi diyince yıkıldım birden ben bide yeni ewliyim ilk hamileliğim olacak çok cahilim böle konularda tecrübem yok umarım herşey dediğin gibi olur tşk ederim cvp yazdığın için .

canım panik yapma kan esti yaptırcak doktorun 2 gunde bir 2 katınaçıkarsa zaten gorunur bebeğin zaten 6-7 . haftalarda ancak göruyolar keseyi

Kesenin gözükmesi için nerdeyse hcg'nin 1500 olması gerek canım benim 800 küsürde bile gözükmemişti

Bencede üzülme canim gözükmemesi cok cok normal, bendede 6 haftayi geciyordu keseyi gördügümde ..

Canım hayırlı olsun. Sakın üzülme. Benim gebelik kesem göründüğünde kan değerim 1600 lerdeydi. İlk gittiğimde bende hem karından hem de vajinal muayene oldum ama görünmemişti. Telaşa kapılma sakın.

çok tşk ederim hepinize gerçekten bana moral veriyorsunuz hepinizi seviyorum birazzdan gidicem hastaneye sizleride haberdar ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…